Genomineerd in de c’t lezers-awards: De Kingston FURY Renegade PCIe 4.0

Redactie
0

Wat vind jij van alle producten die we het afgelopen jaar getest hebben de beste producten? Ook dit jaar organiseren we weer de c’t lezers-awards waarin jij kunt aangeven wat jij per categorie het beste product van 2021 vindt. We lichten hier een van de genomineerde producten uit: de Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD.

Genomineerd in de categorie: opslag

Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD

Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD

Kingston heeft met de FURY Renegade zijn eerste PCIe 4.0 NVMe-ssd uitgebracht. Met deze ssd richt Kingston zich met name op gamers die op zoek zijn naar een nog hogere performance – maar hij is ook interessant voor pc-bouwers die een snel systeem willen hebben. Want Kingston claimt snelheden die ook gewoon gehaald worden.

In de Renegade-ssd zit de snelle Phison E18 Gen 4×4-controller en voor de opslag maakt Kingston gebruik van 3D TLC NAND-flashgeheugen. De ssd heeft een plat koellichaam dat in de krapste systemen past en de ssd ook bij zware gaming-sessies koel houdt.

Kingston brengt de Fury uit in 4 versies: 500 GB, en 1, 2 en 4 TB. De ssd moet volgens Kingston afhankelijk van de capaciteit snelheden halen tot 7300 MB/s – en dat doet hij ook. In de CrystalDiskMark benchmark kwam ons 2TB-testmodel bij het lezen uit op 7367 MB/s, bij het schrijven haalde de Kingston maar liefst 6906 MB/s.

Is de Kingston FURY Renegade wat jou betreft de winnaar van 2021 in deze categorie?

Stem mee met de c’t lezers-awards en maak kans op prachtige prijzen!

Deel dit artikel

Lees ook

Bestel nu je tickets voor c’t live 2024!

Bestel nu je tickets voor c't live 2024!

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er