Geef jezelf of iemand anders iets te lezen!

Redactie
0

Ben je nog geen abonnee van c’t magazine, maar wel een liefhebber van alles op IT-gebied? Wil je lezen over de nieuwste hardware en software, uitgebreide achtergrondinformatie krijgen over nieuwe ontwikkelingen en meer? Als je dat relaxed thuis op de bank of in de tuin wilt doen, kun je gebruikmaken van de voorjaarsactie van c’t magazine.

Als abonnee kun je het blad trouwens ook digitaal lezen via onze app of de pdf’s ervan downloaden. Maar waarschijnlijk breng je voor je werk of hobby al genoeg tijd door achter een scherm, dus leun even lekker achterover met de papieren versie van c’t. Zonder last van legebatterijstress, je WhatsApp-duim of een doorgesleten bureaustoel.

Je kunt nu profiteren van verschillende abonnementsaanbiedingen om c’t magazine drie, tien of twintig maal op je deurmat te krijgen. Regel je c’t magazine abonnement hier, dan ontvang je snel het eerste nummer thuis.

Veel leesplezier alvast!

Ct voorjaarsactie

Meer over

c't magazine

Deel dit artikel

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er