webtip: DPhi community voor datawetenschap en meer

Alieke van Sommeren
0

DPhi is een data-science-community die geïnteresseerden helpt met gratis online cursussen die vooral gericht zijn op de wereld van AI, data-science, machine-learning en programmeren.

De community voor datawetenschap is al zo’n 20.000 leden groot. De verzamelde cursussen richten zich op gestructureerd leren met de beste opensource- content en uitdagingen met oefeningen die je skills verbeteren en zijn gebaseerd op real-life dataprojecten.

DPhi data science community datawetenschap

Alle cursussen die op de site staan vermeld zijn geheel gratis te volgen met een duidelijke omschrijving van de inhoud en de duur. Er valt te filteren op drie niveaus, want ook zonder enige voorkennis kun je aan de slag in je eigen tempo.

Er wordt ook AI-crowdsourcing geboden aan bedrijven om de gehele community mee te laten helpen aan een oplossing voor problemen met behulp van AI en machine-learning.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

webtip: gebouwendata beloeren

Met de op zichzelf behoorlijk droge data over gebouwen kun je toch vrij eenvoudig erg mooie informatieve graphics in elkaar zetten. Onze voorbeelden l...

Webtip: Ancient History Encyclopedia

De Ancient History Encyclopedia bevat een schat aan informatie over zeer veel onderwerpen. Het is de meest gelezen encyclopedie over geschiedenis.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er