AVM FRITZ!Box 7530 AX met WiFi 6 gelanceerd

Alieke van Sommeren
0

Supersnel streamen in 4K, videobellen, downloaden en meer: geen probleem met de nieuwe FRITZ!Box 7530 AX van AVM. Deze nieuwe veelzijdige router met Wi-Fi 6 helpt je aan een snel en stabiel thuisnetwerk dat aan al je eisen voldoet.

De FRITZ!Box 7530 AX is uitgerust met de innovatieve Wi-Fi 6-standaard en zorgt voor een supersnel en stabiel thuisnetwerk. Met Wi-Fi 6 maak je zonder problemen gebruikt van meerdere parallelle 4K-streams, videobellen, downloaden en verschillende cloudtoepassingen, zoals cloudgaming. Ook heeft de nieuwe FRITZ!Box gigabit-LAN-, WAN- en USB-aansluitingen, én een VoIP-telefooncentrale met DECT-basisstation en aansluiting voor een analoge telefoon.

Fritzbox 7530 ax

Als Mesh-Wi-Fi-centrale is de FRITZ!Box 7530 AX voorbereid op de hoogste eisen in het thuisnetwerk. En daarvan profiteren alle je mobiele apparaten in je netwerk. De FRITZ!Box fungeert daarbij als ware Mesh Master en zorgt voor Mesh Wi-Fi Steering. Daarbij stuurt de router alle andere toegangspunten aan, zodat de in het thuisnetwerk gebruikte Wi-Fi-apparaten altijd zijn verbonden met het toegangspunt met de beste verbinding.

De FRITZ!Box 7530 AX is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 179 euro.

 

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Access point voor Wi-Fi 6 – drie zakelijke modellen getest

We hebben bij drie modellen access point voor zakelijk gebruik bekeken wat Wi-Fi 6 op dit moment te bieden heeft. Het is niet altijd sneller, en sommi...

QNAP QHora-301W met twee 10 Gbit/s-netwerkpoorten en Wi-Fi 6

De QNAP QHora-301W breedbandrouter heeft twee extra snelle ethernetpoorten en Wi-Fi 6. De router heeft wel een groot minpunt: hij ondersteunt geen IPv...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er