Adblockers – c’t magazine 06/2024 staat voor je klaar

Redactie
0

Google voert dit jaar verschillende aanpassingen door in zijn Chrome-browser. Die veranderingen hebben effect op de hele online-reclamebranche, van websitebeheerders tot ontwikkelaars van adblockers – en uiteraard de gebruikers. In c’t 6/2024 vergelijken we twaalf adblockers en laten zien hoe je Pi-Hole en AdGuard Home instelt.

We hebben voor dit nummer de Apple Vision Pro eens opgezet en gekeken hoe de virtuele realiteit er door de bril van Apple bekeken uitziet.

Secure Boot moet ervoor zorgen dat alleen betrouwbare bootloaders opstarten, maar er zitten ontwerpfouten in. Microsofts oplossingen kunnen ervoor zorgen dat veel pc’s binnenkort niet meer opstarten. We geven tips hoe je problemen daarmee kunt voorkomen en verhelpen.

We hebben de AMD Ryzen 8000G Hawk Point-serie met een krachtige RDNA3-gpu uitgebreid getest. Die cpu moet volgens AMD vloeiend gamen op full-hd-resolutie mogelijk maken in een compacte computer zonder grafische kaart.

Je kunt dit nummer nu bestellen!

Adblockers - c't magazine 06/2024 staat voor je klaar

Nu beschikbaar voor abonnees …

Abonnees ontvangen niet alleen de papieren uitgave thuis zonder bezorgkosten – en voordat hij in de winkel ligt. Je kunt c’t magazine ook lezen in de c’t app voor iOS of Android en via de webreader (inclusief een optie om de pdf te downloaden).

Lezen via c’t app       Lezen via webreader

… en voor niet-abonnees

Ben je (nog) geen abonnee, dan kun je de nieuwste uitgave bestellen in de webshop. Als je nu een abonnement neemt op c’t, profiteer je bij de volgende uitgaven ook van de voordelen als abonnee.

Bestel nieuwste editie       Abonnementen

We wensen iedereen veel leesplezier!

Deel dit artikel

Lees ook

Copilot+-laptops op ARM-cpu’s van diverse fabrikanten aangekondigd

Microsoft stimuleert de verspreiding van Windows op ARM-cpu's meer dan ooit tevoren. Vrijwel alle grote fabrikanten hebben al AI-laptops met Microsoft...

Logitech MeetUp 2 gelanceerd voor vergaderingen in huddle rooms

We ontvingen een exclusieve uitnodiging voor een persbijeenkomst op 14 en 15 mei bij het kantoor van Logitech in Cork, Ierland. Wij kregen als een van...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er