Synology-testers gezocht

Noud van Kruysbergen
0

We zijn op zoek naar systeembeheerders die binnen hun bedrijf een Synology-server kunnen en willen uitproberen. Het gaat daarbij om een Synology HD6500, een FS2500 of een SA6400. Deze apparaten zijn met name geschikt voor bedrijven van 50 tot 100 werknemers en richten zich op bijvoorbeeld video-editing, datacenters en andere plekken waar veel en snelle opslag en verwerking daarvan noodzakelijk is. Zie onderaan dit bericht voor meer informatie over deze modellen.

Je krijgt een ruime vier weken de tijd om de Synology-server uitvoerig aan de tand te voelen en daar een review over te schrijven die we in c’t zullen publiceren.

Dat willen we je niet voor niets laten doen: je krijgt de mogelijkheid om de Synology-server na de testperiode voor 50 procent van de officiële prijs aan te schaffen – dat kan al snel een voordeel van ettelijke duizenden euro’s zijn.

Reageer vóór zaterdag 11 november als je mee wilt doen (of nog vragen hebt) naar [email protected] en vermeld naar welk model je voorkeur naar uitgaat.


Op de hoogte blijven van meer van dit soort testpanels?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Synology HD6500

De Synology HD6500 is een schaalbare en compacte opslagserver voor toepassingen van meerdere petabytes. Deze 4HE rackmount-server heeft 60 sleuven, en kan daarnaast opgeschaald worden tot 300 schijven.

Met zijn twee Intel Xeon Silver 10-core processors en 64 (maximaal 512) GB DDR4 ECC RDIM-RAM is hij niet alleen geschikt als krachtige back-upserver, maar ook als host voor virtuele machines, videoproductie en uitgebreide bewakingsoplossingen.

Voor meer informatie zie de specificaties of de Synology-website.

Synology FS2500

De Synology FS2500 is een all-flash opslag voor kleine en middelgrote bedrijven. In de 1U-behuizing kun je 12 2,5-inch SATA-ssd’s kwijt. Dat maakt hem ideaal voor solid-state opslag- en mailservers met hoge IOPS-waarden.

Met de twee 10GbE- en twee gigabit-poorten kun je de FS2500 makkelijk integreren in je eigen omgeving. Hij heeft een AMD Ryzen V1780B quadcore-processor met 8 (maximaal 32) GB DDR4 ECC UDIMM-RAM.

Voor meer informatie zie de specificaties of de Synology-website.

Synology SA6400

De Synology SA6400 is met zijn 12 sleuven geschikt voor schaalbare opslag voor ondernemingen en studio’s en andere groeiende bedrijven.

Met Synology’s DiskStation Manger (DSM) haal je het maximale uit de mogelijkheden, waaronder niet alleen opslag, maar ook back-ups en opslag voor virtuele machines. Hij heeft een AMD Epyc 7272-processor met 32 (maximaal 1024) GB DDR4 ECC RDIMM-RAM.

Voor meer informatie zie de specificaties of de Synology-website.

Doe mee aan de Synology-test

Reageer vóór zaterdag 11 november als je een van deze apparaten uitgebreid wilt testen mee (of nog vragen hebt) naar [email protected] en vermeld naar welk model je voorkeur naar uitgaat.


Op de hoogte blijven van meer van dit soort testpanels?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Meer over

zakelijk

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Eizo FlexScan EV3240X review: veelzijdige 4K-monitor voor op kantoor

De Eizo FlexScan EV3240X is een veelzijdige 31,5 inch 4K-monitor die zich niet specifiek richt op professionele grafische vormgevers of fotografen, ma...

Tado Slimme Thermostaat X review: nieuw maar ook beter?

De Duitse fabrikant Tado heeft een compleet nieuwe lijn aan smarthome producten op de markt gezet waaronder een nieuwe slimme thermostaat met de naam ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er