Laatste kans: pre-order alleen vandaag nog het nieuwe Windows praktijkhandboek mét gratis verzending

Redactie
0

In het nieuwe Windows Praktijkhandboek bespreken we uitgebreid de beveiliging van Windows, hoe je je bestanden kunt beschermen en ze indien nodig kunt herstellen.

We tonen hoe je Windows correct afsluit en geven handige tips hierover. We leggen uit hoe je tools kunt gebruiken om je installatiesleutels te vinden, malware te voorkomen en te analyseren, en hoe je programma’s veilig kunt uitvoeren, al dan niet virtueel.

Kortom, we behandelen een breed scala aan onderwerpen waardoor je helemaal op de hoogte bent van de recente ontwikkelingen op het gebied van Windows.

Bestel deze speciale editie nu voor €12,99, exclusief verzendkosten. De levering van deze special zal plaatsvinden rond 21 november.

Bestel nu

Deel dit artikel

Lees ook

Pak jouw magazine moment met c’t

Kies voor c’t en blijf op de hoogte van de nieuwste IT-ontwikkelingen. Ontdek diepgaande artikelen over onderwerpen die jou interesseren en laat je ui...

Vingerafdrukscanner van Windows-laptops kwetsbaar voor omzeiling

Onderzoekers hebben ontdekt dat sommige vingerafdrukscanners op Windows laptops onveilig zijn gebleken. Ze slaagden erin de authenticatie van de vinge...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er