Laatste kans: pre-order alleen vandaag nog het nieuwe Windows praktijkhandboek mét gratis verzending

Redactie
0

In het nieuwe Windows Praktijkhandboek bespreken we uitgebreid de beveiliging van Windows, hoe je je bestanden kunt beschermen en ze indien nodig kunt herstellen.

We tonen hoe je Windows correct afsluit en geven handige tips hierover. We leggen uit hoe je tools kunt gebruiken om je installatiesleutels te vinden, malware te voorkomen en te analyseren, en hoe je programma’s veilig kunt uitvoeren, al dan niet virtueel.

Kortom, we behandelen een breed scala aan onderwerpen waardoor je helemaal op de hoogte bent van de recente ontwikkelingen op het gebied van Windows.

Bestel deze speciale editie nu voor €12,99, exclusief verzendkosten. De levering van deze special zal plaatsvinden rond 21 november.

Bestel nu

Deel dit artikel

Lees ook

Microsoft maakt Windows 11 installatie met een lokaal account lastiger

Microsoft maakt het steeds moeilijker om een installatie van Windows 11 met een lokaal account uit te voeren. Zo hebben zij nu een populaire manier om...

Medion kondigt de nieuwe SPRCHRGD 14 S1 Elite AI-laptop aan

Medion introduceert de SPRCHRGD 14 S1 Elite AI-laptop. Volgens de fabrikant biedt deze nieuwe AI-laptop geavanceerde functies dankzij een efficiënte Q...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er