Winactie: Foscam G4P en Somfy Outdoor Camera – inzending gesloten

Alieke van Sommeren
0

Camera-o-rama: maak kans op een van de volgende twee camera’s voor buiten de deur: de Foscam G4P , of de Somfy Outdoor Camera.

Hou alles om je huis in de gaten met een outdoor-camera. Je maakt kans op de Foscam G4P of de Somfy Outdoor Camera. Beide camera’s doen er alles aan om vals alarm te vermijden, maar vastleggen zullen ze. De Somfy hebben we zelf al eens getest.

Somfy Outdoor Camera

De Foscam G4P is door een vijftal van onze lezers (lezerspanel) aan de tand gevoeld. Meer daarover lees je in c’t 1-2/2020, die bij abonnees op 13 december op de mat moet ploffen, en op 17 december in de winkels verschijnt.

Foscam G4P

Hoe kun je een van deze prijzen winnen?

Deze winactie is al afgerond…

Lees uitgebreide achtergrondinfo op je gemak in c't 05/2024

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er