webtip: gluren bij de (verre) buren

Alieke van Sommeren
0

Het blijft erg bijzonder om op elk gewenst moment een kijkje te kunnen nemen bij een straatfestival in New Orleans, een albatros­nest in Nieuw-Zeeland of een aquarium vol met kwallen in Baltimore.

Via earthcam.com zoek je op trefwoorden of locaties (continenten zijn bijvoorbeeld te kiezen) naar een leuke stream om naar te kijken. Het zal ongetwijfeld wat minder druk zijn op de straten op dit moment, maar dat mag de pret niet drukken.

earthcam.com

De streams die deel uitmaken van Earthcam zijn van hoge kwaliteit (vaak met audio), en bieden bedrijven en instanties een leuke manier om zichzelf in de kijker de spelen. Het blijft niet alleen bij live bekijken, je kunt ook terug in de tijd als je wilt (24 uur).

Vergeet niet een bezoek te brengen aan de Hall of Fame met vaak betoverend mooie (of zeer interessante) plaatsen, van een score voorzien door de bezoekers van de site.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de wekelijkse c't nieuwsbrief en blijf bij op IT-gebied! Haal optimaal rendement uit je hard- en software en leer over nieuwe technologieën. Met achtergrondartikelen, workshops, tests, aanbiedingen en meer.

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Webtip: handige tool voor bingewatchers

Het leven van een bingewatcher kan best zwaar zijn. Waar o waar is je favoriete serie of film te bekijken?

webtip: even de zorgen wegknikkeren

De langste virtuele knikkerbaan ter wereld, daar wil je vast wel aan meebouwen, toch? Wel even een waarschuwing vooraf, want het werkt een tikkeltje v...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er