webtip: duik letterlijk terug in de tijd

Alieke van Sommeren
0

Met de moderne technieken die beschikbaar zijn, komen ook historische objecten weer tot leven of worden ze in ieder geval in de huidige staat vastgelegd voor het nageslacht.

Een mooi initiatief is het maken van 3D-modellen van scheepswrakken. De items in de collectie van deze ingescande wrakken lopen uiteen van vliegtuigen en tanks tot landingsvoertuigen.

scheepswrakken

Door de simpele toevoeging van een plaatje van een model van een menselijke duiker krijg je een duidelijker beeld van de imposante formaten van de wrakken. Ondanks de vele jaren onder water zijn er nog objecten die behoorlijk netjes geconserveerd zijn en waarbij zeer veel details zichtbaar zijn.Vergeet ook niet, als je de hardware hebt liggen, de VR-modus te proberen.

Meer computer tips in c't

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Pizza-avond met de c’t-redactie

Meld je aan voor de pizza-avond met de c’t-redactie

Flink besparen op internet en tv met deze Delta aanbieding voor glasvezel

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er