webtip: Beats b(r)ouwen met soundscape.world

Alieke van Sommeren
0

Op Op soundscape.world combineer je geluid met mooie visuals tot een eigen brouwsel, passend te maken voor elk moment van de dag. combineer je geluid met mooie visuals tot een eigen brouwsel, passend te maken voor elk moment van de dag.

Je begint met een startkit voor bijvoorbeeld ochtendmuziek met 92 beats per minuut, of iets dat meer aansluit voor aan het eind van de dag met 120 beats per minuut. Hierna klik je de opties voor de onderdelen aan en uit. Je krijgt knoppen voor het ritme, harmonie, bas, melodie en eventuele extra’s of atmosfeer, afhankelijk van de gekozen startkit.

soundscape.world

Bij een gebrek aan creatieve muziekinspiratie is er altijd nog de randomize-knop. Voor een op jou afgestemd stukje achtergrondmuziek tijdens het werk is er de background-mode die automatisch de muziek varieert. De cellshaded-look visuals kunnen uit als je toch met wat anders bezig bent, maar ze zijn zeker een keer het bekijken waard.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de wekelijkse c't nieuwsbrief en blijf bij op IT-gebied! Haal optimaal rendement uit je hard- en software en leer over nieuwe technologieën. Met achtergrondartikelen, workshops, tests, aanbiedingen en meer.

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Webtip: handige tool voor bingewatchers

Het leven van een bingewatcher kan best zwaar zijn. Waar o waar is je favoriete serie of film te bekijken?

webtip: Frietopia voor al je patat frites-informatie

Friet, patat: hoe je de gefrituurde aardappelreepjes ook noemt, het is lekker smullen geblazen. Het is wel de bedoeling dat je jezelf goed op de hoogt...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er