Strato klimt naar de derde plek in de MT1000-ranking

Elwin Hodžić
0

In het jaarlijkse onderzoek van ondernemersplatform MT/Sprout heeft Strato opnieuw de leiding genomen onder de hostingaanbieders. De webhoster stijgt bovendien naar de derde positie in de MT1000-ranking.

Vijfde keer eerste plaats voor Strato in categorie hosting

Dit jaar heeft Strato voor de vijfde keer op rij de eerste plaats behaald in de categorie hosting binnen de top 1.000 beste zakelijke dienstverleners van Nederland. Bovendien is het bedrijf maar liefst 10 plaatsen gestegen in de volledige lijst van 1.000 bedrijven en eindigt daarmee op de derde plek.

Tevreden reactie van CEO Claudia Frese

De CEO van Strato Claudia Frese reageerde tevreden op dit resultaat en zei: “We zijn bijzonder trots op onze hoge posities in de MT1000 en het feit dat we voor de vijfde keer de lijst met hostingaanbieders aanvoeren. Uiteraard willen we onze klanten bedanken voor hun vertrouwen.”

Uitblinken op alle fronten

Strato scoort uitstekend op alle drie de onderzochte criteria in de categorie hosting:

  • Klantgerichtheid
  • Productleiderschap
  • Excellente uitvoering

Bovendien heeft het hostingbedrijf de hoogste net promoter score (NPS) behaald van alle aanbieders op het gebied van hosting. NPS is een methode om klanttevredenheid te meten, waarbij klanten een enquête invullen en de antwoorden worden omgezet in een totaalscore die als referentiepunt dient.

Achter de schermen van de MT1000

Het Amsterdam Centre for Business Innovation onderzoekt de prestaties van dienstverleners in 62 branches. Het team analyseert de antwoorden van meer dan 5.000 zakelijke beslissers en stelt op basis daarvan een ranglijst samen. De ranking wordt bepaald door klantvriendelijkheid, productkwaliteit, dienstuitvoering en de NPS.

Strato HiDrive aanbieding voor c’t lezers

Wist je dat wij in samenwerking met Strato een speciale deal hebben voor onze lezers? Normaal gesproken kost een standaard HiDrive-abonnement voor 1 TB 5 euro per maand. Maar dankzij onze samenwerking met Strato kun je nu profiteren van het volgende aanbod: het 1TB-abonnement, maar dan inclusief uitgebreide toegangsprotocollen, voor de vaste prijs van 5 euro per maand. Hiermee bespaar je 5 euro per maand. Bovendien betaal je gedurende de eerste 6 maanden slechts 50 cent per maand.

Bekijk de Strato HiDrive aanbieding


Altijd op de hoogte blijven omtrent al het IT-nieuws?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Meer over

STRATO

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen....

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er