Star Trek pc onthuld door Lenovo

Marco den Teuling
0

Als je liefhebber bent van krachtige pc’s en van Star Trek, heeft Lenovo een mooie pc onthuld. De Lenovo Titanium Enterprise NCC-1701A is een stevige uit metaal opgebouwde pc, in de vorm van een ruimteschip uit de sf-serie. De pc is uiteraard voorzien van led-verlichting en er zit zelfs een mini-projector ingebouwd.

Niet alleen het uiterlijk is bijzonder, ook de specificaties mogen er zijn: de pc is uitgerust met een GeForce RTX 2080 GPU, een Intel Core-i cpu (Coffee Lake), 32 GB DDR4 werkgeheugen een 1 TB M.2-ssd en een harde schijf van 2 TB. Voor snelle verbindingen met het universum is het systeem voorzien van een ethernet-aansluiting en on-board wifi. Maar het gaat natuurlijk om het uiterlijk:

Prijzen voor deze design-pc beginnen rond 2180 dollar. Helaas verschijnt het systeem alleen in China en is niet bekend of het elders te koop zal zijn. Met het design heeft Lenovo in elk geval de bekende slogan van Star Trek in de praktijk gebracht: “To boldly go, where no pc manafacturer has gone before”.

Je eigen (design)pc bouwen? Zie 'De optimale pc' in c't mrt/2018

Meer over

Zelfbouw

Deel dit artikel

Lees ook

Latere bezorging tijdens feestdagendrukte

Uitgave 1-2/2020 van c't zal mogelijk iets later bij abonnees en in de winkels verschijnen.

Winactie: Foscam G4P en Somfy Outdoor Camera

Camera-o-rama: maak kans op een van de volgende twee camera's voor buiten de deur: de Foscam G4P , of de Somfy Outdoor Camera.

0 Praat mee

avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er