Ssd-winactie: win een Kingston mSATA 480 GB ssd

Marco den Teuling
0

Zoek je nog wat snelle extra opslagruimte voor je pc of wil je die laptop eindelijk eens upgraden? Doe dan mee aan deze winactie voor een Kingston-ssd van 480 GB. 

De Kingston UV500 is een vlotte ssd met 3D TLC flashgeheugen en een Marvell 88SS1074 controller. Het is geen speciaal model met led-verlichting, maar een goede vervanging voor een harde schijf. De UV500 is verkrijgbaar in 2,5-inch, M.2 en mSATA en capaciteiten van 120 GB tot 960 GB.

We mogen een exemplaar weggeven van de mSATA-uitvoering, met een capaciteit van 480 GB. Om die in te bouwen heb je dus een mSATA-slot nodig in je laptop of op je moederbord.

Kingston UV 500 mSATA ssd

Welk opslagmedium moet de Kingston gaan vervangen en waar erger je je daarbij het meest aan? Via het onderstaande formulier kun je je inzending kwijt. Als je wint en de verzenddiensten de pakjes-stortvloed in december aankunnen, geniet je misschien nog dit jaar van extra/snellere opslagruimte!

Deze win-actie is afgesloten. Houd onze Twitter in de gaten voor nieuwe acties, of abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Meer over

Winactie

Deel dit artikel

Marco den Teuling
Marco den TeulingHad als eerste eigen computer ooit een 16-bit systeem, waar van de 48 kilobyte toch echt niet ‘genoeg voor iedereen’ was. Sleutelt graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen. Vindt ‘Software as a Service’ een onbedoeld ironische naamgeving.

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er