S3S en GIGABYTE lanceren testlab en geven webinars

Redactie
0

GIGABYTE Technology, een specialist in Enterprise-serveroplossingen kondigt de samenwerking aan met een Belgische specialist in servers – Server Storage Solutions (S3S). Beide bedrijven zullen, samen met NVIDIA, een GPU compute test lab omgeving opzetten in de Benelux. Het gloednieuwe lab is uniek in de Benelux en geeft bedrijven de mogelijkheid om gedurende meerdere dagen zware workloads te testen.

Via de link onderaan de pagina kan men zich inschrijven voor de webinars op 14 en 16 september.

GPU-servers worden steeds populairder bij softwarebedrijven, onderzoeksinstellingen en andere organisaties. Door hun verbluffende prestaties zijn ze de perfecte oplossing voor AI, machine learning en andere zware workloads.

Gigabyte webinar

Van CPU’s, GPU’s, DPU’s tot FPGA’s, SmartNIC en nieuwe AI-processoren, de technologische ontwikkeling overstijgt de kennis van gebruikers en belemmert daarmee de toepassingsmogelijkheden in de echte wereld.


Blijf op de hoogte van de nieuwste informatie en tips!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Return of Investment

De belangrijkste reden waarom sommige bedrijven aarzelen is de prijs. Via een testlab kan de Return of Investment voor de organisatie gemeten worden voordat een bedrijf zich vastlegt.

De samenwerkende bedrijven bieden server- en rekensystemen waarop klanten hun software en zware projecten kunnen testen die niet kunnen worden uitgevoerd zonder een complete infrastructuur en deskundige consultancy.

Eerste testsysteem

Het eerste systeem dat beschikbaar is voor testen is een GIGABYTE G262-ZR0 server met twee AMD EPYC Rome 7282 CPU’s en vier NVIDIA A100 SXM4 80 GB GPU’s. Het systeemgeheugen en de lokale opslag kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften.

Webinar/Bootcamp

Wilt u meer weten over het GPU-testlab, het systeem dat beschikbaar is om te testen en de NVIDIA A100?

Om meer uit te leggen over de opgezette testlabomgeving en de hardwareconfiguraties die daarbij komen kijken, organiseren de drie partners in september twee webinars. Neem deel aan de webinars, maak kans op een NVIDIA A10 GPU en leer meer over “Hoe NVIDIA’s krachtigste GPU A100 helpt AI te schalen en krijg toegang tot het S3S A100 Test Platform voor uw projecten”.

Registreer hier voor een webinar


 


 

c't 06/2024

Meer over

Servers

Deel dit artikel

Lees ook

Copilot+-laptops op ARM-cpu’s van diverse fabrikanten aangekondigd

Microsoft stimuleert de verspreiding van Windows op ARM-cpu's meer dan ooit tevoren. Vrijwel alle grote fabrikanten hebben al AI-laptops met Microsoft...

Logitech MeetUp 2 gelanceerd voor vergaderingen in huddle rooms

We ontvingen een exclusieve uitnodiging voor een persbijeenkomst op 14 en 15 mei bij het kantoor van Logitech in Cork, Ierland. Wij kregen als een van...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er