Ontwikkelingen bij Synology

Noud van Kruysbergen
0

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij Synology kun je aankomende donderdag 18 oktober 2018 gratis naar het publieks-event ‘Synology 2019‘ in Kinepolis in Utrecht (Jaarbeursboulevard 300, 3521 BC Utrecht). Experts van Synology gaan in verschillende sessies in op de technische ontwikkelingen en mogelijkheden van Synology-producten.

De deuren openen om 13:00, daarna volgen gastsprekers en zijn er sessies over ‘Evolutie van DSM & Enterprise Data Backup’ en ‘Collaboration, Networking, Surveillance’. Na afloop is er een mogelijkheid tot netwerken en zijn er live-demonstaties. Zoals gezegd: de toegang is gratis.

Reviews van Synology-producten? Kijk in c't 04/2024

Meer over

Synology

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

De nieuwe Intel Core i9-14900KS is uitgebracht en per direct verkrijgbaar

Als je bezig bent met een nieuwe pc samenstellen en graag de snelste desktopprocessor van Intel wilt, dan kun je nu kiezen voor de nieuwe Intel Core i...

PSV – FC Twente live kijken? Dit is hoe je deze wedstrijd gratis kunt kijken

De wedstrijd tussen PSV en FC Twente staat voor de deur: vanavond om 20:00 uur strijden de koploper en nummer 2 van de Eredivisie tegen elkaar. Wil je...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er