NPO Start nu ook op Android TV beschikbaar

Daniel Dupré
0
Gebouw en logo Nederlandse Publieke Omroep - NPO

Gebouw en logo Nederlandse Publieke Omroep – NPO, Jan Willem van Hofwegen

De app van NPO Start is vanaf 13 juni ook beschikbaar voor Android TV. Via de app kunnen gebruikers programma’s van de publieke omroep op smart-tv’s kijken. De NPO Start-app voor Android TV is vanaf donderdag 13 juni voor iedereen gratis te verkrijgen via de Google Play Store.

De app kwam vorig jaar al uit voor Apple TV. Volgens NPO kunnen kijkers het hele aanbod van de publieke omroep terugkijken via het platform. De app van NPO Start kan worden gebruikt op alle door Google goedgekeurde Android TV-toestellen, waaronder Philips, Sony, TLC, NVIDIA Shield en Mi BOX S.

Volgens NPO Start wordt er nog hard gewerkt om het on demand-platform te blijven verbeteren. Aan het eind van de zomer moeten er nog enkele “grote, belangrijke toevoegingen” komen. Welke dit zijn, is nog niet bekend.

 

Meer nieuws over Android lees je in c't 05/2024

Meer over

Google

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Ubuntu 24.04 LTS release: dit kun je verwachten van deze nieuwe versie

Canonical heeft de langverwachte release van versie 24.04 LTS van zijn eigen Linux distributie Ubuntu op tijd uitgebracht. Veel beheerders keken ernaa...

Flink besparen op internet en tv met deze Odido aanbieding

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er