NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Elwin Hodžić
0

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-service, speciaal bedoeld voor gebruik tijdens het reizen. Het team van NordVPN hoopt met deze nieuwe service betaalbare prijzen te bieden en heeft een breed scala aan plannen om een naadloze en moeiteloze wereldwijde internetverbinding te garanderen.


Meer weten over Saily?

Schrijf in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Eenvoudig te activeren en 24/7 klantenondersteuning

“Na uitgebreide feedback van gebruikers te hebben ontvangen, hebben we vastgesteld dat veel van onze klanten de voorkeur geven aan het gebruik van NordVPN tijdens het reizen,” zegt Vykintas Maknickas, hoofd productstrategie bij Nord Security. “Bij Nord Security begrijpen we de waarde van betaalbare, gebruiksvriendelijke en betrouwbare technologie, dus hebben we besloten reizen nog handiger te maken. Daarom presenteren we met vreugde Saily – een app die tijd en geld kan besparen en reizen zorgeloos maakt.”

“Saily is betaalbaar, eenvoudig en 24/7 toegankelijk,” beweert Nord Security. Het activeren van Saily is zeer eenvoudig omdat het op afstand kan worden gedaan. Dit vereenvoudigt het proces om verbinding te maken met een lokale mobiele netwerkoperator en stelt de gebruiker zelfs in staat om tussen aanbieders te wisselen zonder hun fysieke SIM-kaart te veranderen zodra ze in een nieuw land aankomen volgens Nord Security. Zelf geven zij ook al aan dat Saily intuïtief en eenvoudig te gebruiken is. In geval van problemen kunnen gebruikers echter contact opnemen met de klantenservice, die volgens Nord Security 24/7 beschikbaar is.

Flexibele dataplannen voor ieders behoeften

Volgens Nord Security bieden zij met Saily verschillende flexibele dataplannen aan om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Zo kunnen gebruikers kiezen tussen wekelijkse of maandelijkse plannen, met datahoeveelheden variërend van 1 tot 20 gigabyte, beschikbaar in meer dan 150 landen. De verwachting is dat er ook voor Saily een aanbieding zal komen zoals vaak een NordVPN aanbieding beschikbaar is.

Gemak en veiligheid bij reizen met eSIM

Nord Security stelt dat het gebruik van de eSIM-kaart meer gemak, flexibiliteit en efficiëntie biedt bij het beheren van mobiele verbindingen. eSIM stelt reizigers en externe werknemers in staat om wereldwijd verbinding te maken met internet en vermindert roamingkosten. Het is opmerkelijk dat een groot aantal Amerikaanse consumenten al dagelijks eSIM-diensten gebruikt. Volgens recente studies heeft 40% van de personen een inbreuk op hun online beveiliging ervaren tijdens het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken tijdens het reizen.

“Digitalisering heeft de wereld volledig veranderd. Reizen is veranderd en toegenomen in frequentie en afstand. Vooral bij het reizen moeten privacy en beveiliging worden onthouden. Het is niet veilig om een open Wi-Fi-netwerk van cafés te gebruiken. Gebruikers hoeven niet meer naar openbare Wi-Fi te zoeken of bang te zijn voor roamingkosten,” zegt Vykintas Maknickas, hoofd productstrategie bij Nord Security.


Meer weten over Saily?

Schrijf in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er