Motorola introduceert One Fusion+ met pop-upcamera

Daniel Dupré
0

Motorola heeft de One Fusion+ aangekondigd. De smartphone heeft een pop-upcamera en zal in juni verschijnen. Het toestel zal voor 300 euro verkrijgbaar zijn.

Motorola One Fusion+ smartphone

(Bron: Motorola)

De nieuwe One Fusion+ van Motorola zal een mobiele telefoon voor het middensegment zijn. Een van de interessantere functies is de pop-upcamera die uit het apparaat springt wanneer je een selfie wilt maken. Een notch in het scherm zoals je die bij de meeste smartphones tegenwoordig ziet, is daardoor overbodig.

De One Fusion+ heeft een flinke batterij met een capaciteit van 5000 mAh. Zoals verwacht biedt de One Fusion+ componenten uit het middensegment voor de overige hardware: Als SoC wordt de Snapdragon 730 gebruikt. Deze SoC biedt geen ondersteuning voor 5G en ook ondersteunt de smartphone NFC niet.

Daarnaast heeft de nieuwe Motorola mobiele telefoon 6 GB RAM en 128 GB opslagruimte voor gegevens. Als je meer nodig hebt, kun je een MicroSD-kaart in de One Fusion+ plaatsen. Op de jack-poort kun je een koptelefoon aansluiten.

Het scherm van de Motorola One Fusion+ meet 6,5 inch en heeft een resolutie van 2340 × 1080 pixels. De vingerafdruksensor zit op de achterkant. De Motorola beschikt over vier cameramodules: de hoofdcamera heeft 64 megapixels, daarnaast is er een ultra-groothoekcamera met 8 megapixels, een macrocamera met 5 megapixels en een dieptesensor met 2 megapixels. De selfie pop-up-camera heeft 16 megapixels. Op de One Fusion+ draait Android 10.

(Daniel Herbig/Daniel Dupré)

 

Meer mobiel nieuws lees je in c't 05/2024

Meer over

Smartphones

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Ubuntu 24.04 LTS release: dit kun je verwachten van deze nieuwe versie

Canonical heeft de langverwachte release van versie 24.04 LTS van zijn eigen Linux distributie Ubuntu op tijd uitgebracht. Veel beheerders keken ernaa...

Flink besparen op internet en tv met deze Odido aanbieding

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er