Maker Magazine: pre-order

Noud van Kruysbergen
0

Door populaire initiatieven als CoderDojo en initiatiefrijke organisaties als The Raspberry Pi Foundation is de maker-wereld hard aan het groeien.

In een speciale samenwerking tussen c’t en CoderDojo komen onder meer de Arduino, NanoPC, Odroid en de zeer populaire Raspberry Pi aan bod. Met allerlei leuke projecten leer je daar snel mee werken, onder andere dankzij de gratis code-editors die er voor zijn. Begeleiders en vrijwilligers van de groepen met enthousiaste kinderen krijgen handvatten om die groepen te starten.

In deze special staan naast achtergrondverhalen over en met CoderDojo ook allerlei leuke projecten waar door kinderen aan gewerkt kan worden. En daarnaast wat meer high-end projecten om het voor de begeleiders en vrijwilligers ook interessant te houden.

Maker Magazine komt uit op 29 oktober, maar is hier nu al te bestellen.

 

Uitgebreide achtergrondinformatie op IT-gebied lees je in c't 05/2024

Meer over

CoderDojo

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen....

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er