Latere bezorging tijdens feestdagendrukte

Redactie
0

De toenemende drukte bij pakket- en bezorgdiensten zorgt af en toe voor vertraagde bezorging, zeker in de decembermaand. Helaas zal ook uitgave 1-2/2020 van c’t waarschijnlijk iets later bij abonnees en in de winkels verschijnen.

Mocht je c’t dit weekend missen op je deurmat of begin volgende week niet in het schap aantreffen, dan hoef je niet meteen de klantenservice te bellen. We hebben te horen gekregen dat de bezorging mogelijk vertraagd zal zijn. Misschien is vrijdag de 13e toch een beetje een ongeluksdag. Uiteraard doen we ons best c’t zo snel mogelijk te laten bezorgen. Abonnees hebben hierover ook een e-mail ontvangen.

ctNL200102_cover

In de tussentijd heb je misschien tijd om die ene workshop uit de vorige uitgave waar je geen tijd voor had nog te proberen of kun je terecht in de app of online om c’t digitaal te lezen. Excuses voor de vertraging.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Flink besparen op internet en tv met deze Delta aanbieding voor glasvezel

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er