Laatste kans voor het gratis upgraden naar Windows 10

Noud van Kruysbergen
0

Upgrade_Windows10

Op 29 juli loopt de termijn van een jaar af waarbinnen je van een legitieme Windows 7, 8 of 8.1 gratis kunt overstappen naar Windows 10. Na 29 juli is het afgelopen en moet je voor Windows 10 gaan betalen.

Dat gaat 135 euro voor Windows Home en 279 euro voor Windows Pro kosten. Als je definitief besluit om de upgrade naar Windows 10 niet te accepteren, krijg je natuurlijk nog wel updates voor je huidige Windows tot de supporttermijn daarvan afloopt.

Heb je de upgrade geaccepteerd en ben je overgestapt, dan mag je eind juli het eenjarig bestaan van Windows 10 meevieren met de aangekondigde Anniversary Update die we beschrijven in c’t 7-8 op pagina 22.

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Nieuw Windows Insider Programma met Canary Channel

Het Windows Insider-programma van Microsoft heeft een nieuw kanaal erbij genaamd de Canary Channel. Door de release van dit nieuwe kanaal, hebben gebr...

Hoge Ziggo inflatiecorrectie 2023 per 1 juli zorgt voor ophef bij klanten

De Ziggo inflatiecorrectie van 2023 die ingaat op 1 juli 2023 zorgt voor ophef bij de klanten. De provider past een inflatiecorrectie toe van gemiddel...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er