Het ultieme Raspberry Pi handboek pre-order (Nederland)

Redactie
0

De Raspberry Pi is en blijft een van de populairste computers voor eigen projecten. Voor wie begint met de Pi of er juist dieper in wil duiken, is er een up-to-date handboek.

In het tweede deel van Het ultieme Raspberry Pi handboek wordt allereerst ingegaan op de laatst verschenen hardware, waarna een keur aan nieuwe en leuke projecten aan bod komt – variërend van knipperende ledjes tot een bodycam, van een home-security-systeem tot het programmeren van een quadcopter, maar ook met projecten om je planten water te geven, de luchtvochtigheid te meten en een AirPlay-receiver of audio-visualiser te maken. En zelfs om de Pi met je stem te bedienen en je games binnenshuis te streamen.

Dit tweede deel van het handboek is dan ook geen herziene uitgave, maar een zelfstandige aanvulling op het eerste (nog verkrijgbare) deel. De mogelijkheden van de Rasbperry Pi blijken nog lang niet uitgeput!

Het ultieme Raspberry Pi handboek - deel 2

GRATIS verzending

Pre-order Het ultieme Raspberry Pi handboek – deel 2 nú met GRATIS verzending! Wanneer je deze speciale uitgave vóór 8 maart bestelt wordt deze rond 17 maart bij je thuisbezorgd.

Let op! Deze actie is alleen geldig binnen Nederland. Woon je in België en wil je deze speciale uitgave bestellen? Dat kan vanaf 11 maart via www.fnl.nl.

c't 05/2024

Deel dit artikel

Lees ook

AVM en Huawei leggen geschil bij over wifi-patenten

AVM en Huawei hebben hun geschil over recente wifi-patenten, waar we eerder over hebben geschreven, bijgelegd. Ze zullen de aanpassingen in de firmwar...

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

0 Praat mee