Het einde van Thunderbird?

Noud van Kruysbergen
0

Uit een uitgelekt bericht van Thunderbird Managing Director Piacintino valt af te leiden dat Mozilla gaat stoppen met Thunderbird. Het lijkt er op dat er minder resources voor het ontwikkelen van Thunderbird beschikbaar worden gesteld. Een exacte invulling daarvan moet nog vastgesteld worden.

Het lijkt er op dat een aantal ontwikkelaars van Mozilla Thunderbird in hun eigen tijd het project aan de gang mogen/moeten gaan houden in de hoop dat de community het overneemt. Dat zal dan voornamelijk door vrijwilligers en/of opensource-organisaties moeten gaan gebeuren.

Het is even afwachten wat het officiële standpunt van Mozilla gaat zijn.

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

KDE Plasma 6: dit is alles wat je moet weten over deze nieuwe versie

Met Plasma 6 heeft het KDE-team zijn bureaubladomgeving gemoderniseerd zonder deze op zijn kop te zetten. Veel veranderingen zijn uitgevoerd aan de ba...

AVM en Huawei leggen geschil bij over wifi-patenten

AVM en Huawei hebben hun geschil over recente wifi-patenten, waar we eerder over hebben geschreven, bijgelegd. Ze zullen de aanpassingen in de firmwar...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er