Genomineerd in de c’t lezers-awards: Tapo C420S2

Redactie
0

Wat vind jij van alle producten die we het afgelopen jaar getest hebben de beste producten? Ook dit jaar organiseren we weer de c’t lezers-awards waarin jij kunt aangeven wat jij per categorie het beste product van 2023 vindt. We lichten hier een van de genomineerde producten uit: de Tapo C420S2. 

Genomineerd in de categorie smarthome: Tapo C420S2

Bij de aanschaf van een IP-camera voor buiten zijn meerdere zaken van belang dan bijvoorbeeld het nachtzicht. Denk aan hoe en waar je de camera wilt monteren, en de hoeveelheid opslag die nodig is voor het bewaren van je beelden. Misschien hecht je wel waarde aan extra’s zoals een luid alarm om ongewenste personen actief mee af te schrikken. De Tapo CS420S2 voldoet aan al deze wensen en is overal te installeren.

De Tapo C420S2 is een draadloos slim beveiligingscamerasysteem met 2 camera’s met een 2K QHD-resolutie (2688 × 1520 pixels), plus een luide alarmmodule en maximaal 256 GB lokale opslag via de hub. De twee camera’s hebben elk een kijkhoek tot 114 graden. De camera’s kunnen dankzij een accuduur van 180 dagen volledig draadloos hun werk doen, en zijn ook aan te vullen met een zonnepaneelmodule (Tapo A200).

De camera’s kunnen personen, huisdieren en voertuigen detecteren dankzij gebruik van AI. De bewegingsdetectie is instelbaar in zones of grenzen. Het nachtzicht werkt met IR-leds en reikt tot 15 meter ver. De camera’s bieden tweeweg-audio en hebben een IP65-rating voor een goede weerbestendigheid.

Belangrijkste kenmerken van de Tapo C420S2:

+Hoge resolutie
+Met alarm
+Tweeweg audio
+15m nachtzicht
+Volledig draadloos te gebruiken

Andere Tapo-camera’s

In het Tapo-assortiment zitten nog meer interessante bewakingscamera’s.

Tapo C325WB

Zo is er de Tapo C325WB: die camera biedt ook een 2K QHD-resolutie (2688 × 1520 pixels) en een grote kijkhoek tot 127 graden.

De C325WB kan net als de C420S2 ook personen, huisdieren en voertuigen detecteren dankzij gebruik van AI. De bewegingsdetectie is daarbij instelbaar in zones of grenzen.

De camera biedt ColorPro-nachtzicht voor levendige beelden zonder dat een floodlight of spotlight nodig is, ook in situaties waarbij er zeer weinig licht is. Via tweeweg-audio kun je communiceren met de persoon die voor je deur of oprit staat. De C325WB is via wifi of bedraad aan te sluiten.

De camera kan je beelden lokaal opslaan op een microSD-kaart (tot 512 GB). Ook is de Tapo Care-cloud bruikbaar als opslaglocatie. De camera heeft een IP66- rating voor een goede weerbestendigheid.

Tapo C425

De Tapo C425 heeft een resolutie van 2677 × 1520 pixels en biedt een kijkhoek van 150 graden en kan net als de andere genoemde camera’s AI inzetten voor detectie en heeft een instelbare detectie voor beweging in zones of grenzen. Die camera biedt nachtzicht in kleur met behulp van ingebouwde spots en een sterre lichtsensor, en een IP66-rating voor een goede weerbestendigheid.

Is de Tapo C420S2 wat jou betreft de winnaar van 2023 in deze categorie?

Stem mee met de c’t lezers-awards en maak kans op prachtige prijzen!

Meer over

lezersawards

Deel dit artikel

Lees ook

AZ – Ajax live kijken? Zo kun je kosteloos deze wedstrijd bekijken

De wedstrijd tussen AZ en Ajax staat voor de deur: vandaag om 16:45 uur nemen de nummer 4 en 5 van de Eredivisie het tegen elkaar op. Wil je de wedstr...

Met deze Odido aanbieding kun je aanzienlijk besparen op internet en tv

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er