Genomineerd in de c’t lezers-awards: de Shuttle XPC slim DH32U

Redactie
0

Wat vind jij van alle producten die we het afgelopen jaar getest hebben de beste producten? Ook dit jaar organiseren we weer de c’t lezers-awards waarin jij kunt aangeven wat jij per categorie het beste product van 2022 vindt. We lichten hier een van de genomineerde producten uit: de Shuttle XPC slim DH32U.

Genomineerd in de categorie pc’s: Shuttle XPC slim DH32U

Genomineerd-in-de-c’t-lezers-awards-de-Shuttle-XPC-slim-DH32U

De DH32U is bedacht voor industrieel gebruik en digitale reclame- en informatieborden. Er is ruimte voor twee DDR4 SODIMM’s, een tweede ssd of hdd (2,5”) en een tweede M.2-slot voor wifi of 4G. De Pentium Gold 7505 is geen raket, maar voldoet voor kantoortaken. De IGP biedt veel videofuncties en ontlast de cpu bij het afspelen van moderne formaten.

De mini-pc kan vier schermen (UHD, 60 fps) aansturen en dat zie je niet vaak bij compacte barebones. Het idle energieverbruik met Windows 11 loopt bij vier schermen dan op van 12 tot 17 watt – erg netjes. Bij volledige belasting verbruikt de DH32U niet meer dan 35 watt. De maximaal 1,8 sone is voor desktopgebruik wel veel en de randen van de kastgaten veroorzaken dan turbulentie en een hoorbaar gesuis.

Onder Ubuntu 21.10 werkten alle functies zoals stand-by, 3D-versnelling, kaart lezer, audio en netwerk direct. Idle verbruikt hij twee watt minder dan onder Windows en met powertop –auto konden we het verbruik nog eens 2 watt verlagen tot 8,4 watt. De XPC slim DH32U van Shuttle is niet alleen voor zakelijk gebruik interessant, maar ook als thuis-pc – als zijn geluidsniveau geen dealbreaker is.

Is de Shuttle XPC slim DH32U wat jou betreft de winnaar van 2022 in deze categorie?

Stem mee met de c’t lezers-awards en maak kans op prachtige prijzen!

Meer over

lezersawards

Deel dit artikel

Lees ook

Asus community event met onze lezers

Op woensdag 21 maart organiseerde Asus een event om hun nieuwe line-up van laptops te laten zien, waaronder de nieuwe Asus ZenBook Duo. Wij mochten ee...

Met deze Viaplay aanbieding kijk je met 20 procent korting naar o.a F1

Wil je graag met een leuke korting naar Formule 1, Premier League of Bundesliga voetbal kijken? Normaal gesproken kost dit 15,99 euro per maand, maar ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er