Gaming laptops met GeForce RTX Super en Comet Lake H van MSI

Redactie
0

Intels Comet Lake H generatie processors duikt in steeds meer laptops op. Samen met de GeForce RTX Super serie zijn hiermee heel krachtige game laptops mogelijk. MSI heeft een complete lijn gaming laptops gepresenteerd met deze combinatie van hardware.

Met de tiende generatie Core i9 processor zijn kloksnelheden mogelijk tot 5,3 GHz (Turbo voor een enkele core). Een 8-core i9-10980HK biedt tot wel 50% meer performance dan een i7-9750H. Dat biedt voordelen in zware games, maar ook bij andere taken en multitasking.

Met de GeForce RTX Super zijn veeleisende grafisch effecten zoals realtime ray-tracing mogelijk. De gaming laptops van MSI zijn in verschillende configuraties beschikbaar, tot en met een RTX 2080 Super met 8 GB DDR6.

MSI_ Gaming Series laptops

In bovenstaande afbeelding zie je de Raider, Leopard, Thin, Stealth en de lijvige Titan serie. Een ouder model Titan hebben we al eens eerder aan de tand gevoeld. In tegenstelling tot de Titan hebben de Raider en Stealth voor gaming laptops juist een dun en licht design. Toch zijn ze voorzien van de nieuwste Intel-processor, GeForce RTX Super en een 99.9 Wh batterij.

Op de afbeelding ontbreekt nog de zesde serie, de Creator-lijn. Die is met zijn krachtige hardware ook voor gamen geschikt, maar meer gericht op content creation.

De laptops zullen naar verwachting mid-april verkrijgbaar zijn bij verschillende verkopers in Nederland en België. Meer informatie en gegevens over de modellen/series vind je bij MSI.

 

Blijf op de hoogte

Ontvang gratis het laatste nieuws, tips en meer. Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

Netflix-account delen? Omzeilen van het verbod op delen doe je zo

Netflix is begonnen met het actief aanpakken van gebruikers die hun account delen met anderen. De streamingdienst tolereert deze praktijk niet langer....

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er