Fonepad van Asus voor 250 euro

Noud van Kruysbergen
0

Tijdens een tochtje op het IJ heeft Asus eind april zijn nieuwe fonepad aangekondigd in de Benelux. Dit is een smartphone met een 7 inch scherm zoals van een kleine tablet. Hij kost slechts 250 euro. De fonepad is vergelijkbaar met de Google Nexus 7, maar dan zonder NFC.

De fonepad draait op Android 4.1 (Jelly Bean) en heeft een Intel Atom Z2420 singlecore cpu (1,2 GHz), 1 GB RAM en een opslagcapaciteit van 16 GB. De opslagruimte is uitbreidbaar met een microSD-kaart (max. 32 GB). Het 7″-scherm heeft een resolutie van 1280 × 800 pixels. Aan de achterkant zit een camera van slechts 3 megapixels, de frontcamera heeft 1,2 megapixels. Het apparaat is verder voorzien van GPS, Bluetooth 3.0 en WiFi (802.11 b/g/n).

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Pizza-avond met de c’t-redactie

Meld je aan voor de pizza-avond met de c’t-redactie

Flink besparen op internet en tv met deze Delta aanbieding voor glasvezel

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er