EK 2024 live kijken? Zo kijk je Nederland – Engeland geheel gratis

Elwin Hodžić
2

Wil je de wedstrijden van het EK 2024 (gratis) live kijken? In dit artikel lees je hoe je vandaag de halve finale Nederland – Engeland in de hoogste kwaliteit met Nederlands commentaar kunt streamen!

EK 2024 live kijken? Zo kijk je o.a. Nederland – Frankrijk geheel gratis

EK 2024 live kijken

Het EK 2024 is in volle gang en heel Nederland moedigt enthousiast Oranje aan! Vanavond om 21:00 uur speelt Nederland tegen Engeland voor een plaats in de finale van het EK 2024.

Spanje versloeg gisteren Frankrijk en staat dus al in de finale. Zal Nederland de finale van het EK 2024 bereiken voor een revanche tegen Spanje na de verloren WK-finale van 2010?

Om je gerust te stellen, hebben wij alvast goed nieuws: je kunt beide wedstrijden helemaal gratis en eenvoudig in full HD bekijken!

NPO 1, 2 en 3 zenden het EK 2024 live uit. Via NPO Start kun je de wedstrijden gratis volgen, hoewel de beeldkwaliteit dan beperkt is tot 576p.

Voor een full-hd ervaring (1080p) tijdens het EK 2024, kun je de wedstrijden ook via Canal+ volgen, waar je een proefperiode van een week krijgt aangeboden!

EK 2024 gratis live kijken via Canal+

Met Canal+ kijk je in HD naar alle zenders van de NPO en volg je het EK 2024 in de beste kwaliteit. Bovendien heb je toegang tot meer dan 40 andere zenders, waaronder populaire commerciële zenders zoals RTL en SBS.

Je kunt je abonnement op Canal+ altijd gratis opzeggen, zelfs tijdens de gratis proefperiode van zeven dagen. Je betaalt dan niets, behalve een eenmalige verificatie van € 0,01.

Gratis livestream EK 2024 wedstrijden

Om de halve finale van het EK 2024 tussen Nederland en Engeland gratis te bekijken via Canal+, volg je deze zes eenvoudige stappen:

 1. Klik hier om naar de desbetreffende pagina van Canal+
 2. Tik vervolgens op ‘Nu 7 dagen gratis’.
 3. Vul je gegevens in.
 4. Doe een betaling van € 0,01 als verificatie.
 5. Log in op Canal+ met je ingevulde gegevens.
 6. Klik op ‘Live TV’ en klik de livestream aan

Je kunt toegang krijgen tot Canal+ via je webbrowser, smartphone of Google Chromecast met de Canal+ app. Natuurlijk kun je ook de app installeren op je smart tv als deze beschikbaar is voor jouw tv.

Als je besluit om na de proefweek te blijven, krijg je voor slechts €14,95 per maand toegang tot meer dan 60 HD-zenders, inclusief ESPN met alle Eredivisie-wedstrijden. Bovendien kun je natuurlijk ook programma’s terugkijken!

Alternatieve optie voor gratis livestream EK 2024 wedstrijden

Om de halve finale van het EK 2024 tussen Nederland en Engeland gratis te bekijken via NLZIET, volg je eenvoudig deze stappen:

 1. Klik hier om naar de website van NLZIET te gaan.
 2. Kies vervolgens de optie ‘Probeer 14 dagen gratis’ en selecteer dan vervolgens een van de drie opties die je wilt.
 3. Vul je gegevens in.
 4. Voer een betaling van 1 cent uit als verificatiemethode.
 5. Gebruik je gegevens om in te loggen bij NLZIET.
 6. Kijk de halve finale EK 2024 livestream op NPO 1

NLZIET is beschikbaar op je browser, smartphone, Google Chromecast of smart tv. Na de proefperiode van 14 dagen kun je voor € 8,95 per maand naar 40 zenders kijken en kun je gemakkelijk alles terugkijken. Mocht je de wedstrijd nog willen terugkijken, dan kan dat natuurlijk ook!

Meer over

Deals

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Netflix-account delen? Omzeilen van het verbod op delen doe je zo

Netflix is begonnen met het actief aanpakken van gebruikers die hun account delen met anderen. De streamingdienst tolereert deze praktijk niet langer....

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

2 Praat mee
avatar
  Abonneer  
nieuwsteoudste
Laat het mij weten wanneer er
Borys
Lezer
Borys

Dankje wel

Borys
Lezer
Borys

Dankje wel voor de kijken en nog gratis