Draagbare Bluetooth-speaker van Fresh ’n Rebel

Noud van Kruysbergen
0

RockboxFoldNog een cadeautip: Fresh ’n Rebel, een merk voor smartphone- en tabletaccessoires, komt met de Bluetooth 4.0-speaker Rockbox Fold. Deze platte langwerpige luidspreker heeft een cover in lederlook met een klepje dat tevens dienst doet als speakerstandaard.

De Rockbox Fold is 3,2 × 15,4 × 6,3 cm groot en heeft een gewicht van 240 gram. Hij is verkrijgbaar in vijf trendy kleuren. De twee 38 mm full-range drivers hebben een output van 2 × 3 watt. De speelduur van de oplaadbare accu bedraagt volgens de fabrikant 14 uur.

De uitklapbare cover houd de aluminium speaker krasvrij in je tas en biedt nog een extra handigheidje. Een sensor in de speakerbox detecteert wanneer de cover open of dicht is. Wanneer je de cover sluit terwijl er een nummer wordt afgespeeld, stopt de muziek en wordt de Bluetooth-verbinding automatisch verbroken. Zodra de cover weer wordt geopend, komt de Bluetooth-verbinding weer automatisch tot stand en begint de muziek opnieuw. De speaker kan ook als handsfree-set voor je telefoon gebruikt worden.

De Rockbox Fold heeft een adviesprijs van 80 euro.

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Nog 3 dagen de tijd om de nieuwe ChatGPT special te pre-orderen!

Ontdek zelf de kracht van ChatGPT en leer hoe je in een handomdraai teksten over elk onderwerp schrijft en hoe je je eigen teksten beter en mooier kun...

Met deze Odido aanbieding kun je flink besparen op internet en tv

Ben je op zoek naar een goede deal voor je internet en tv abonnement omdat je bijvoorbeeld wilt besparen op internet en tv of omdat je gaat verhuizen?...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er