Draagbare Bluetooth-speaker van Fresh ’n Rebel

Noud van Kruysbergen
0

RockboxFoldNog een cadeautip: Fresh ’n Rebel, een merk voor smartphone- en tabletaccessoires, komt met de Bluetooth 4.0-speaker Rockbox Fold. Deze platte langwerpige luidspreker heeft een cover in lederlook met een klepje dat tevens dienst doet als speakerstandaard.

De Rockbox Fold is 3,2 × 15,4 × 6,3 cm groot en heeft een gewicht van 240 gram. Hij is verkrijgbaar in vijf trendy kleuren. De twee 38 mm full-range drivers hebben een output van 2 × 3 watt. De speelduur van de oplaadbare accu bedraagt volgens de fabrikant 14 uur.

De uitklapbare cover houd de aluminium speaker krasvrij in je tas en biedt nog een extra handigheidje. Een sensor in de speakerbox detecteert wanneer de cover open of dicht is. Wanneer je de cover sluit terwijl er een nummer wordt afgespeeld, stopt de muziek en wordt de Bluetooth-verbinding automatisch verbroken. Zodra de cover weer wordt geopend, komt de Bluetooth-verbinding weer automatisch tot stand en begint de muziek opnieuw. De speaker kan ook als handsfree-set voor je telefoon gebruikt worden.

De Rockbox Fold heeft een adviesprijs van 80 euro.

Deel dit artikel

Lees ook

Bitcoin kopen: wanneer is dit een goed moment?

Beleggers raken steeds meer geïnteresseerd in crypto valuta. Daardoor wordt het ook voor de ‘gewone mens’ interessanter om hier in te handelen. Maar w...

Microsoft toont truc om Windows 11 geïnstalleerd te krijgen

Microsoft beschrijft een truc hoe Windows 11 geïnstalleerd kan worden op computers met hardware die eigenlijk niet ondersteund wordt. Tegelijkertijd w...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er