DojoCon NL op 2 november 2019 in Breda

Noud van Kruysbergen
0

DojoCon NL is een initiatief van CoderDojo om 200 communityleden samen te laten komen en de opgedane kennis en ervaringen uit te wisselen.

Op zaterdag 2 november zullen er in ieder geval vier sprekers te beluisteren zijn en kunnen er acht workshops gevolgd worden. Bij de sprekers onder andere Christian Vermeulen (voorzitter CoderDojo Nederland), Felienne Hermans (universitair hoofddocent bij het Leiden Institute of Advanced Computer Science) en Ton Zijlstra (bestuurslid Open Nederland).

Het aanbod aan workshops is divers en varieert van Code Combat en Micro:Bit tot WordPress, Leaphy en VR (en meer). Op de website van CoderDojo is meer informatie te vinden.

De eerste DojoCon NL wordt gehouden in Podium Bloos, Speelhuislaan 153, 4815 CD Breda. Er is ruimte voor 200 deelnemers. Tickets kosten 15 euro en zijn inmiddels al te koop.

(c’t magazine ondersteunt CoderDojo en is lid van de Club van 100)

 

c't 05/2024

Meer over

CoderDojo

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Ubuntu 24.04 LTS release: dit kun je verwachten van deze nieuwe versie

Canonical heeft de langverwachte release van versie 24.04 LTS van zijn eigen Linux distributie Ubuntu op tijd uitgebracht. Veel beheerders keken ernaa...

Flink besparen op internet en tv met deze Odido aanbieding

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er