Bose QuietComfort 35 II in limited edition rose goud

Daniel Dupré
0
Bose QuietComfort 35 headphones II

(Bron: Bose)

 

Goed nieuws voor iedereen die een smartphone heeft in de populaire kleur rose-goud en daar een bijpassende koptelefoon voor zoekt: Bose heeft zijn QuietComfort 35 headphones II in deze kleur uitgebracht. Lees ons artikel voor een uitgebreide test van deze koptelefoon.

De QuietComfort 35 biedt noise cancelling en heeft smartfuncties, zoals de geïntegreerde Google Assistent, waarmee je toegang hebt tot Googles muziekaanbod en kant-en-klare afspeellijsten. Ook ondersteunt de koptelefoon Bose AR, het ‘augmented reality-platform voor audio’ van Bose. Daarmee kun je aanvullende informatie opvragen via stembediening. Om van Bose AR gebruik te maken moet je wel eerst de firmware updaten via de Bose Connect-app.

De koptelefoon gaat met een volle acculading 20 uur mee, en met 15 minuten opladen kan hij weer 2,5 uur vooruit. Je kunt de koptelefoon blijven gebruiken als hij via de kabel aan het opladen is.

De Bose QuietComfort 35 II weegt 240 gram en wordt geleverd met een audiokabel van 1,2 meter, een usb-kabel van 30,5 cm en een draagetui. De adviesprijs is 349,95 euro.

Uitgebreide tests vind je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

KDE Plasma 6: dit is alles wat je moet weten over deze nieuwe versie

Met Plasma 6 heeft het KDE-team zijn bureaubladomgeving gemoderniseerd zonder deze op zijn kop te zetten. Veel veranderingen zijn uitgevoerd aan de ba...

AVM en Huawei leggen geschil bij over wifi-patenten

AVM en Huawei hebben hun geschil over recente wifi-patenten, waar we eerder over hebben geschreven, bijgelegd. Ze zullen de aanpassingen in de firmwar...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er