ASUS ZenBook Fold 17 OLED Launch Event

Elwin Hodžić
0

Wij van c’t ontvingen een uitnodiging om aanwezig te zijn bij het ASUS ZenBook Fold 17 OLED Launch Event bij Amaze in Amsterdam . Bij dit event kon c’t natuurlijk niet ontbreken.

ASUS ZenBook Fold 17 OLED

Het ASUS ZenBook Fold 17 OLED Launch Event

Tijdens het ASUS ZenBook Fold 17 OLED Launch Event heeft Asus meerdere laptops laten zien. Toch was het wel duidelijk op welke laptop de aandacht het meest gevestigd was, namelijk de: Asus ZenBook 17 Fold OLED. Deze laptop is sinds gisteren via meerdere (web)shops te verkrijgen. Het is in ieder geval een heel bijzonder product om te zien.

Je kunt het product namelijk gebruiken als een tablet door het 17 inch touchscreen dat er op zit. Het toetsenbord kun je gebruiken via een draadloze verbinding of door middel van een magneet op de laptop klikken waardoor je een echte laptop ervaring krijgt. Bovendien doet de laptop qua specificaties ook zeker niet onder voor zijn concurrenten. De laptop beschikt namelijk over een 12e generatie Intel Core i7 processor en 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen.


Blijf gratis op de hoogte over de nieuwe ASUS ZenBook Fold 17 OLED, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Overige modellen bij het Asus Launch Event

Tijdens het event werden er zoals gezegd ook andere modellen van Asus laptops gepresenteerd. Dit waren o.a. laptops uit de volgende lijnen:

ASUS ZenBook Fold 17 OLED Launch Event

ASUS Video Conferencing Monitor

Iets waar onze blik ook op viel was een Asus Video Conferencing Monitor. Het bijzondere aan deze monitor was namelijk het feit dat er niet alleen een ingebouwde webcam op de monitor zat maar ook dat de monitor als docking station voor een laptop kan worden gebruikt met een Power Delivery van 80W. Naar onze mening dus een ideale monitor voor de zakelijke markt.

Asus Video Conferencing Monitor

Conclusie

Al met al was het een gezellig event waarbij wij van c’t zeker hebben kunnen genieten van de technologie die aanwezig was. Stiekem hadden wij al wel een voordeel op de rest van de bezoekers. Zo waren vrijwel alle modellen laptops die aanwezig waren bij dit event, ook aanwezig op ons eigen c’t live 2022 event. Mocht je niks van dit soort nieuwtjes willen missen, aarzel dan zeker niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief waardoor je op de hoogte zult blijven van dit soort berichten.

Lees meer over ASUS ZenBook Fold 17 OLED in c't 06/2024

Meer over

laptop

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Bestel nu je tickets voor c’t live 2024!

Bestel nu je tickets voor c't live 2024!

Internet en tv prijsverhogingen maken overstappen steeds aantrekkelijker

Uit een onderzoek van prijsvergelijker Pricewise blijkt dat de kosten voor standaard internet (100 Mbit/s) de afgelopen jaren zijn gestegen, terwijl d...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er