Asus community event met onze lezers

Redactie
0

Op woensdag 21 februari was er een Asus-event om hun nieuwe reeks laptops te presenteren. Daarbij onder meer aandacht voor de nieuwe Asus ZenBook Duo. Voor dat evenement mochten we een aantal abonnees van c’t magazine uitnodigen.

Waar was het event?

Onze abonnees waren vanaf 6 uur welkom in Wolf Atelier in Amsterdam. Zij konden alvast even een rondje lopen om de nieuwe laptops te bekijken. En natuurlijk om even gezellig met de redactieleden van c’t magazine en met elkaar te praten. Dat alles onder het genot van een walking dinner een drankje.

Wat hebben onze lezers gezien?

De lezers van c’t konden niet alleen de nieuwe Asus ZenBook Duo bewonderen, maar ook een aantal nieuwe Asus VivoBooks, andere Zenbooks en een reeks nieuwe ROG-gaminglaptops. Dave Cohen en Ivan Besskyi gaven een presentatie over al die nieuwe laptops. Daarbij gingen ze niet alleen in op de huidige laptopmarkt, maar ook op de ontwikkelingen van de laptops van Asus zelf.

Het was al met al een geslaagd event, waarbij het voor de c’t-abonnees een leuke ervaring was om een presentatie van nieuwe producten mee te maken. En voor de aanwezige c’t-redactieleden om leuke, leerzame en informatieve gesprekken met de lezers  te hebben kunnen voeren. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Meer over

ASUSlaptop

Deel dit artikel

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er