Apples Spring Event staat voor de deur

Noud van Kruysbergen
0

De iPhone 5c was tot nu toe Apples meest serieuze poging om prijsbewuste kopers met een voorkeur voor een broekzakvriendelijk modelletje te lokken. (foto: Apple) Apple zal zijn Spring Event met nieuwe hardware vermoedelijk op maandag 21 maart houden. Dat meldt de meestal goed geïnformeerde IT-journalist John Paczkowski van Buzzfeed News.

Ook op Recode staat dat Apple zijn volgende event in die week gepland heeft.

Tot nu toe was men ervan uitgegaan dat Apple de internationale pers zou uitnodigen op 15 maart. Het is echter niet met zekerheid te zeggen of die voorspelling verkeerd was of dat Apple het event uitgesteld heeft. Het zou kunnen zijn dat Apple iets meer voorbereidingstijd wil hebben. Op dit moment is het bedrijf in het nieuws vanwege een ruzie met de FBI over het wel of niet toevoegen van een backdoor in het iOS-besturingssysteem. Opvallend is daarbij dat daar op 22 maart een belangrijke hearing  over gepland staat.

Tijdens het Spring Event zou Apple op z’n minst met een nieuwe 4″-iPhone met vernieuwd binnenwerk en een nieuwe 9,7″-iPad kunnen komen. Bovendien rekent men op de lancering van iOS 9.3. Wat de Apple Watch betreft zouden er nieuwe designs en nieuwe bandjes gepresenteerd kunnen worden. Of daar ook nieuwe hardware bijkomt, is nog onduidelijk. OS X-gebruikers hopen op nieuwe Macs, bijvoorbeeld bij de MacBooks.

 

Meer over

Apple

Deel dit artikel

Lees ook

webtip: stamboom van muziek

Data mooi en duidelijk weergeven is één ding, maar musicmap.info met z’n geneologie van muziek zit ook tjokvol informatie over het doel van de site, h...

UEFI-firmware voor Raspberry Pi 4 (en 3)

Programmeurs werken aan een UEFI-compatibele firmware voor de Raspberry Pi waarmee ARM64 Linux-distributies eenvoudiger kunnen opstarten.

Interessant voor jou

0 Praat mee

avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er