Apples Spring Event staat voor de deur

Noud van Kruysbergen
0

De iPhone 5c was tot nu toe Apples meest serieuze poging om prijsbewuste kopers met een voorkeur voor een broekzakvriendelijk modelletje te lokken. (foto: Apple) Apple zal zijn Spring Event met nieuwe hardware vermoedelijk op maandag 21 maart houden. Dat meldt de meestal goed geïnformeerde IT-journalist John Paczkowski van Buzzfeed News.

Ook op Recode staat dat Apple zijn volgende event in die week gepland heeft.

Tot nu toe was men ervan uitgegaan dat Apple de internationale pers zou uitnodigen op 15 maart. Het is echter niet met zekerheid te zeggen of die voorspelling verkeerd was of dat Apple het event uitgesteld heeft. Het zou kunnen zijn dat Apple iets meer voorbereidingstijd wil hebben. Op dit moment is het bedrijf in het nieuws vanwege een ruzie met de FBI over het wel of niet toevoegen van een backdoor in het iOS-besturingssysteem. Opvallend is daarbij dat daar op 22 maart een belangrijke hearing  over gepland staat.

Tijdens het Spring Event zou Apple op z’n minst met een nieuwe 4″-iPhone met vernieuwd binnenwerk en een nieuwe 9,7″-iPad kunnen komen. Bovendien rekent men op de lancering van iOS 9.3. Wat de Apple Watch betreft zouden er nieuwe designs en nieuwe bandjes gepresenteerd kunnen worden. Of daar ook nieuwe hardware bijkomt, is nog onduidelijk. OS X-gebruikers hopen op nieuwe Macs, bijvoorbeeld bij de MacBooks.

 

Meer over

Apple

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Windows 11 24H2 Release Preview opnieuw beschikbaar zonder Recall

Microsoft onderbrak verrassend de distributie van de Release Preview van Windows 11 24H2 afgelopen week. Nu is de Windows 11 24H2 Release Preview weer...

EK 2024 live kijken? Zo kijk je o.a. Nederland – Frankrijk geheel gratis

Wil je het EK 2024 live volgen? In dit artikel lees je hoe je onder andere Nederland – Frankrijk aanstaande vrijdag in de hoogste kwaliteit met Nederl...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er