Acronis onderscheiden als “Company to Action” in Frost Radar rapport

Noud van Kruysbergen
0

Acronis is onderscheiden als “Company to Action” in het rapport “Disaster Recovery as a Service, 2022” van Frost & Sullivan. In een veld met 12 concurrenten neemt Acronis een prominente plaats in binnen het bovenste kwadrant van groei en innovatie. Acronis wordt hierbij geprezen als een bedrijf “om als eerste te overwegen voor investeringen, partnerschappen of benchmarking”.

Frost Radar is een benchmarksysteem en beoordelingsrapport dat jaarlijks wordt uitgebracht door Frost & Sullivan, een adviesbureau gespecialiseerd in groei. De DRaaS Radar, uitgebracht in november 2022, geeft erkenning aan organisaties die het beste in staat zijn om te profiteren van groeimogelijkheden in hun respectievelijke sectoren.

Ransomwarecriminelen maakten in de tweede helft van 2022 elke maand 200 tot 300 nieuwe slachtoffers maakten. Het blijft daarmee de belangrijkste bedreiging voor grote en middelgrote bedrijven. Daarom is een snel reagerende en effectieve DRaaS-oplossing van cruciaal belang voor elk cyberprotocol voor naleving en bedrijfsbeveiliging.

 

 

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Odido inflatiecorrectie 2024: dit kun je verwachten als abonnee van Odido

Eerder schreven we al over dat Delta als eerste grote Nederlandse provider een inflatiecorrectie voor 2024 had aangekondigd. Nu heeft Odido (voorheen ...

Laatste kans aanbieding: pak jouw magazine moment met c’t

Kies voor c’t en blijf op de hoogte van de nieuwste IT-ontwikkelingen. Ontdek diepgaande artikelen over onderwerpen die jou interesseren en laat je ui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er