Abonnementen-actie c’t magazine

Marco den Teuling
0

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Het is nu mogelijk om voordelige cadeau-abonnementen op c’t magazine af te sluiten voor 3, 5 of 10 nummers. Je krijgt dan ook een fysieke cadeaubon die je aan een vriend(in) kunt geven. De goedkoopste bon heb je al voor 10 euro en het cadeau-abonnement stopt automatisch. Kijk op de actiepagina voor c’t magazine voor de beschikbare opties.

Ook zelf een abonnement nemen kan nu met korting. Dan kun je de komende tijd lekker op de bank (of in het voorjaar in de tuin) op je gemak alle artikelen lezen. Kies op de actiepagina uit een abonnement voor een half jaar of een jaar.

Je kunt tot 7 januari 2019 gebruikmaken van deze acties.

c't magazine abonnement actie korting cadeaubon

Meer over

c't magazine

Deel dit artikel

Marco den Teuling
Marco den TeulingHad als eerste eigen computer ooit een 16-bit systeem, waar van de 48 kilobyte toch echt niet ‘genoeg voor iedereen’ was. Sleutelt graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen. Vindt ‘Software as a Service’ een onbedoeld ironische naamgeving.

Lees ook

De nieuwe Intel Core i9-14900KS is uitgebracht en per direct verkrijgbaar

Als je bezig bent met een nieuwe pc samenstellen en graag de snelste desktopprocessor van Intel wilt, dan kun je nu kiezen voor de nieuwe Intel Core i...

PSV – FC Twente live kijken? Dit is hoe je deze wedstrijd gratis kunt kijken

De wedstrijd tussen PSV en FC Twente staat voor de deur: vanavond om 20:00 uur strijden de koploper en nummer 2 van de Eredivisie tegen elkaar. Wil je...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er