Aanbiedingen hardware en gadgets scoren: iBood Hunt & Black Friday

Marco den Teuling
0

Als je nog op zoekt bent naar een nieuwe router, laptop of andere apparatuur kun je deze week misschien aardige aanbiedingen hardware en gadgets scoren. Dinsdag 20 en woensdag 21 november is er bij iBood weer iBood Hunt: aanbiedingen die steeds rouleren en maar een paar minuten online staan. Niet alles wat voorbij komt is even interessant, maar er zitten soms erg goede aanbiedingen tussen.

Je kunt prijzen snel checken op bijvoorbeeld Kieskeurig of Tweakers Pricewatch. Zoek je nog iets, dan is het misschien geen gek idee om alvast een account aan te maken op ibood.com, zodat je meteen kunt toeslaan als er iets interessants voorbij komt.

aanbiedingen hardware black friday ibood hunt koopje

Heb je geen zin om je browser in de gaten te houden, dan zijn er deze week nog genoeg andere koopjes te scoren. Vrijdag 23 november is het ‘Black Friday’ in de VS en dit koopjesfestijn is ondertussen ook naar Nederland en België overgewaaid.

aanbiedingen hardware black friday Bol aanbieding koopje

De Black Friday aanbiedingen staan in de folders en op de websites aangekondigd. We hebben hier wat links voor je waar nu al acties te vinden zijn:

Mediamarkt Black Friday deals

BCC Black Friday deals

Bol.com Black Friday Festival

Amazon Cyber Monday week

Audio-deals bij Teufel

Ook hier geldt dat niet alle aanbiedingen even interessant zijn en prijzen soms in de weken voor Black Friday stijgen, waarna je voor Black Friday ‘korting’ krijgt. Aan de hand van prijsvergelijkers of als je zelf prijzen van een product in de gaten hebt gehouden, kun je toch de echte aanbiedingen eruit pikken.

Via verzamelsites zoals Black Friday Nederland (ook voor België) kun je acties op websites in de gaten houden of via bijvoorbeeld voordeelmuis.nl zoeken op trefwoord in ‘papieren’ folders. Happy hunting!

Zie je zelf nog goede aanbiedingen voor andere lezers, dan kun je ze hieronder in de reacties kwijt.

Leuke aanbiedingen voor een Raspberry Pi of andere experimenteerboards vind je ook in onze webshop. En je kunt nu nog profiteren van de kortingsacties op abonnementen!

c't magazine abonnement actie korting cadeaubon

Meer over

Hardware

Deel dit artikel

Lees ook

Van PCIe 4 naar PCIe 6

Terwijl PCIe 4 nog maar mondjesmaat verkrijgbaar is, staat een nieuwere specificatie al (bijna) in de startblokken. PCIe 6.0 belooft nog meer bandbree...

Meer informatie over nieuwe Xbox-console bekend

Microsoft heeft meer informatie over de nieuwe Xbox-gameconsole bekendgemaakt. De Xbox Series X krijgt 12 teraflops aan rekenkracht en dat betekent tw...

Interessant voor jou

0 Praat mee

avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er