webtip: virtuele begraafplaats voor Google-producten

Alieke van Sommeren
0

Google heeft de afgelopen jaren een behoorlijke collectie aan verschillende programma’s en producten uitgebracht. Die hebben echter niet allemaal een vaste plek in onze toolbox of onze gadget-la veroverd.

Soms werden de functies in andere programma’s opgenomen, maar ook Google slaat wel eens een flater of besluit ineens toch met een succesvolle tool of veel gebruikt product te stoppen. De site gcemetery.co is een soort virtuele begraafplaats voor Google-producten, gesorteerd op jaar. Per product zie je hoe lang het het heeft volgehouden. Neem ook eens een kijkje bij de near death-tag, of de statistieken per jaar en totaal.

gcemetery

Een aantal namen zal je ook compleet niks zeggen. En er is de kans dat het product helemaal niet voor Europeanen beschikbaar is gemaakt.

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Webtip: Wat zit er in de lucht?

We leven niet in de met smog gevulde steden in China, maar toch is het voor een aantal mensen belangrijk om de luchtkwaliteit van de plekken waar je v...

webtip: mooie kleine grootse demo’s

Ah, de demoscene. Een subcultuur van computerkunst, ontstaan toen er intro’s toegevoegd werden aan gekraakte software.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er