ROG Keris Wireless gamingmuis

Daniel Dupré
0

De ROG Keris Wireless gamingmuis is zowel bedraad als op twee manieren draadloos te gebruiken. En hij focust via diverse eigenschappen op duurzaamheid.

gamingmuis

De ROG Keris Wireless oogt niet extreem opvallend voor een gamingmuis. RGB-verlichting zit er wel in (in het scrollwiel en bij je palm), maar verder is het een mat afgewerkte en compacte muis, ideaal voor een clawgrip of fingertip-grip.

In de doos zitten nog een aantal extra’s. Je krijgt twee andere kleuren zijknoppen (magnetisch), een usb-kabel met soepele paracord voor bedraad gebruik en laden en extra microswitches voor de muisknoppen – plus een adapter voor de dongle voor beter bereik.

Lange levensduur

Met de verwisselbare microswitches verleng je de levensduur van de muis of regel je zelf het klikgevoel dat je prettig vindt. De dongle berg je onderop in de muis op, waar ook de knoppen zitten voor het wisselen van de dpi, het pairen en de schakelaar voor het wisselen tussen wireless via 2,4 GHz of bluetooth, of de uitstand voor bedraad gebruik.

De aansluiting op de muis is USB-C en met slechts 15 minuten opladen kun je er weer tegen de 12 uur draadloos muizend tegenaan. De coating op de muisknoppen is licht korrelig en van PBT, wederom met een focus op duurzaamheid, en het zorgt voor een fijne grip.

 

Pluspunten

Lange accuduur
Bedraad en tweevoudig draadloos
Focus op duurzaamheid

 

ROG Keris Wireless gamingmuis
FabrikantRepublic Of Gamers
Connectiviteitwireless 2,4 GHz, bluetooth LE, USB
Sensor, dpiPixArt PAW3335, 16.000
Gewicht79 gram
Accuduur52 uur met verlichting, 78 uur zonder
Meegeleverdmicro-switches, duimknoppen, dongle-extender, usb-kabel
Prijs€ 90 (webprijs)

 

(Deze tekst is verschenen in 5/2021, p.21)

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste IT-nieuws en de nieuwste online-artikelen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

 

Meer handige reviews lees je in c't magazine 10/2023

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Eufy SoloCam S220 review: beveiligingscamera met een zonnepaneeltje

In deze review bespreken we de Eufy SoloCam S220, een volledig draadloze beveiligingscamera die zijn stroom krijgt van een accu en opgeladen kan worde...

Synology BeeDrive review: nieuwe standaard voor gegevensbeveiliging?

In deze review kijken we naar de BeeDrive van NAS-fabrikant Synology. De BeeDrive van Synology is eigenlijk gewoon een USB-SSD die een back-upsysteem ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er