DreameBot D10s Plus review: scherpe prijs voor robotstofzuiger

Alieke van Sommeren
0

Inhoudsopgave

  Ben je op zoek naar een nieuwe robotstofzuiger? Misschien is de DreameBot D10s Plus dan wel interessant voor jou. In deze review vertellen we je meer over deze DreameBot D10s Plus robotstofzuiger.

  DreameBot-D10s-Plus-review

  Wat kan de DreameBot D10s Plus?

  De D10s Plus van Dreame, dat onder Xiaomi valt, is een complete stofzuigrobot die stoft, dweilt en zijn opvangbak leegt in zijn basisstation. Het voelt allemaal degelijk aan en de grote borstel is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien klikt de dweil-unit simpel vast.

  Instellen via de Dreamehome-app

  Met de Dreamehome-app stel je alles in: van hoe intensief je wilt laten reinigen tot hoe vaak de opvangbak wordt geleegd of een vast schoonmaakschema wat hij moet afdraaien. Houd er wel rekening mee dat hij soms stukken overslaat door net wat te veel afstand te willen bewaren.

  Tapijt Boost en no-go zones

  Bij een tapijt is een Tapijt Boost instelbaar, zodat de maximale zuigkracht wordt ingezet. Zodra de robot zijn eerste rondjes heeft gemaakt, zijn er no-go zones in te stellen en je kunt dan eventueel alleen een specifiek deel laten reinigen. Stembediening is ook een optie.

  Ingebouwde camera

  Dankzij de ingebouwde camera kijk je op afstand wat de robot uitspookt en kun je wat bijsturen. Dankzij zijn flinke opvangbak en prima accuduur kan de betaalbare robot langere tijd op eigen houtje zijn rondes doen.

  Conclusie DreameBot D10s Plus review

  Al met al is de D10s Plus van Dreame een complete stofzuigrobot die veel opties biedt voor een betaalbare prijs. De robot is degelijk gebouwd en gemakkelijk schoon te maken.

  Met de Dreamehome-app kun je de robot op afstand bedienen en aanpassen aan je persoonlijke wensen. Dankzij de ingebouwde camera en flinke opvangbak kan de robot langere tijd op eigen houtje zijn rondes doen.

  Als je op zoek bent naar een stofzuigrobot die zowel stofzuigt als dweilt en veel functies biedt, is de D10s Plus van Dreame zeker het overwegen waard.

  DreameBot D10s Plus review - plus- en minpunten

  + Scherpe prijs voor wat hij biedt
  + Stoffen, dweilen, zelflegend
  Soms wat te ruim baan makend

  DreameBot D10s Plus specificaties

  FabrikantDreame

  Schoonmaakfuncties

  stoffen, dweilen

  Capaciteit opvangbakken

  water: 235 ml, stof: 570 ml en 4 liter (basis)

  Maximum accuduur / accucapaciteit

  280 min / 5200 mAh

  Afmeting robot / basisstation

  35 × 35 × 9,8 cm / 40 × 40 x 48 cm
  Shoplink en prijsAmazon, circa 399 euro

  (Deze informatie is afkomstig uit c’t magazine)


  Meer van zulke hardware reviews? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief:

  Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

   

  Meer over

  smarthome

  Deel dit artikel

  Alieke van Sommeren
  Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

  Lees ook

  Streamingdienst voor films en series: Netflix, Amazon & co vergeleken

  Behalve Netflix als streamingdienst voor films en series, heb je nu ook Apple TV+, Disney+, Amazon Prime Video en lokale aanbieders. We vergelijken de...

  Beste streaming box of streaming stick voor Netflix, HBO Max en meer

  Netflix, ViaPlay of meer streamen, maar je tv heeft geen (goede) apps? Bekijk de vergelijkende review en kies de beste streaming box.

  0 Praat mee
  avatar
    Abonneer  
  Laat het mij weten wanneer er