ASUS ProArtist Awards 2023: laat je creativiteit de vrije loop en win!

Blog
0

Inhoudsopgave

  ASUS organiseert de ProArtist Awards 2023 designcompetitie voor creatievelingen, waaronder fotografen, filmmakers, grafisch ontwerpers en animators.

  Creatieve professionals hebben het tegenwoordig zwaar, vooral zij die afhankelijk zijn van hun werk. Uitgevers creëren vaak geen vaste arbeidsplaatsen voor deze beroepsgroepen en freelance-tarieven zijn laag. Bovendien is er concurrentievervalsing door kunstmatige intelligentie. Daarom steunen we positieve initiatieven zoals de ASUS ProArtist Awards 2023, die zowel professionals als hobbyisten ten goede komen.

  ASUS ProArtist Awards 2023 designcompetitie

  De Asus ProArtist Awards 2023 designcompetitie loopt van 15 april tot 15 juli 2023. Het doel van deze designcompetitie is om hobbyisten en professionele creators van alle leeftijden te motiveren om hun creativiteit de vrije loop te laten. Deelnemers kunnen hun resultaat in de genoemde periode insturen en kans maken op leuke prijzen.

  Om de creaties een duwtje in de rug te geven, is het thema wat ASUS heeft gekozen voor deze designcompetitie: ‘Seeing an Incredible Future’. De deelnemers dienen dit thema op een originele, creatieve en innovatieve manier te visualiseren waarbij zij zelf hun creativiteit erop los mogen laten.

  De competitie staat open voor deelnemers van over de hele wereld. Inzendingen kunnen vallen onder één van de vier categorieën:

  • Fotografie
  • Grafisch design
  • Filmmaking
  • Animatie

  Mitch Yang, Chief Design Officer bij ASUS, adviseert deelnemers om zich te richten op originaliteit, innovatie en creativiteit. Het is belangrijk om het thema duidelijk voor ogen te hebben en te laten zien hoe jouw creatie hiermee is verbonden. Ook is het van belang om het eindresultaat op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren en de kijker mee te nemen in het ontwerpproces.

  Prijzen van ASUS, Pantone en Calibrite, en meer

  Voor de ProArtist Awards 2023 werkt ASUS samen met grote namen uit de creatieve industrie, waaronder Pantone en Calibrite. Dit jaar wordt voor het eerst de Pantone Special Award uitgereikt, gericht op creatief kleurgebruik en de manier waarop kleuren bijdragen aan het vertellen van een sterk verhaal rondom het thema.

  Verschillende film- en animatiescholen zijn aangesloten bij de ASUS ProArtist designcompetitie.

  Een internationaal panel van experts en content creators, waaronder Reuben Wu, Abbi Jacobson en Jazza, beoordeelt de inzendingen. Vertegenwoordigers van Pantone en experts van ASUS zitten ook in de jury.

  De winnaars, tweede plaats en de Pantone Special Award worden per categorie besloten. De prijzen bestaan uit ASUS-hardware voor creators, een Pantone- en Calibrite-productbundel, geldprijzen en wereldwijde online publiciteit.

  Meer info & het aanmelden

  Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de ASUS ProArtist Awards 2023 designcompetitie of meer informatie wilt, dan kun je terecht op de pagina van ASUS over de ProArtist Awards 2023.

  Je kunt de details over de wedstrijd en de registratieprocedure vinden op de website van de ASUS ProArtist Awards 2023, evenals een overzicht van de te winnen prijzen. Dus als creatief persoon moet je zeker niet aarzelen om deel te nemen en kans te maken op geweldige prijzen!

  Meer over

  ASUS

  Deel dit artikel

  Lees ook

  Verbeter AI-bedrijfsresultaten met HPE

  AI kan veel bedrijfswaarde creëren, je moet echter een aantal zaken goed voor elkaar hebben voordat AI ook inderdaad waardevol is voor je organisatie...

  HPE beveiliging: veiligheid van chip tot cloud

  HPE beveiliging biedt functies voor HPE ProLiant Gen11-servers die zijn ontworpen om zorgen over computerbeveiliging weg te nemen.

  0 Praat mee
  avatar
    Abonneer  
  Laat het mij weten wanneer er