ZUS-smartphonelader voor in de auto

Redactie
0

Met de ZUS smartphonelader van Nonda kun je niet alleen twee smartphones tegelijk opladen via de aanstekeraansluiting in de auto, maar hij helpt je ook om je vervoermiddel op een grote parkeerplaats of in je woonwijk terug te vinden.

De ZUS lijkt van buiten op een gewone dual-usb-charger voor de 12V-aansluiting in de auto. De twee usb-aansluitingen zijn zo gemaakt, dat je je usbstekker er altijd goed insteekt (onder of boven maakt niet uit). Ze zijn bovendien verlicht, zodat je ze ook in het donker makkelijk kunt vinden. Nonda geeft een maximale laadstroom van 2 × 2,4 ampère op.

De extra’s

Het geheim van de carcharger is de bijbehorende ZUS-app (gratis voor iOS en Android). Daarmee kun je de lader via Bluetooth 4.0 aan je telefoon koppelen. De lader gebruikt dan de gps-ontvanger van de smartphone om de positie van de auto te tracken. Zet je de auto uit, dan krijgt de lader geen stroom meer. De app registreert vervolgens het wegvallen van het token en slaat de parkeerlocatie op. De app heeft ook een timer die je kunt instellen voor de toegestane parkeertijd en hij kan je via een kompasscherm terugleiden naar je auto. Voor drie euro per maand kun je een abonnement afsluiten om het systeem als digitaal rittenboekje te gebruiken – bijvoorbeeld om privé- en zakelijke ritten bij te houden. De ZUS smartphonelader is te koop vanaf 36 euro. Meer info op de website.

Zus_charger

De ZUS smartphonelader van Nonda. De bijbehorende ZUS-app biedt een aantal nuttige functies, bijvoorbeeld om je auto te lokaliseren.

Deel dit artikel

Lees ook

Nog 3 dagen de tijd om de nieuwe ChatGPT special te pre-orderen!

Ontdek zelf de kracht van ChatGPT en leer hoe je in een handomdraai teksten over elk onderwerp schrijft en hoe je je eigen teksten beter en mooier kun...

Met deze Odido aanbieding kun je flink besparen op internet en tv

Ben je op zoek naar een goede deal voor je internet en tv abonnement omdat je bijvoorbeeld wilt besparen op internet en tv of omdat je gaat verhuizen?...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er