Ziggo lanceert eigen muziekdienst

Redactie
0

Provider Ziggo heeft vandaag Ziggo Muziek, een eigen streaming muziekdienst, gelanceerd. De dienst is online en via een app voor iOS en Android beschikbaar.

Spotify-concurrent

Ziggo Muziek bestaat uit twee versies: Ziggo Muziek en Ziggo Muziek Overal. De eerste is gericht op thuisgebruik en kost per maand 4,95. De tweede dienst is een vrij directe concurrent van Spotify Premium. Muziek is daarmee ook “altijd en overal” beschikbaar. Daarnaast is de prijs van 9,95 euro hetzelfde en kun je muziek opslaan, zodat je niet per se een internetverbinding nodig hebt. Het verschil is dat Ziggo Muziek alleen voor abonnees van Ziggo beschikbaar is.

Extra

Ziggo wil zich met de muziekdienst naar eigen zeggen richten op de vraag vanuit Nederland. Concurrende diensten zijn volgens de kabelmaatschappij “veel algemener”. Daarnaast zijn er playlists van optredens in de Ziggo Dome en Club Ziggo te beluisteren en is uitvoerige achtergrondinformatie beschikbaar over de optredens, nieuwe albums en artiesten.

Voice of Holland-winnaar Ben Saunders ontving het eerste abonnement en gaf aan dat zijn nieuwe album Heart & Soul voor abonnees van Ziggo Muziek een dag eerder beschikbaar is. De abonnees zullen daarmee nog tot 6 september moeten wachten.

Deel dit artikel

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er