Wit toetsenbord voor de huiskamer

Noud van Kruysbergen
0

Logitech introduceert een speciale witte editie van zijn Wireless Touch Keyboard K400. Dit toetsenbord is speciaal ontworpen voor gebruik in de woonkamer en is nu ook beschikbaar in een witte kleur die volgens het persbericht mooi aansluit bij het hedendaagse interieur in veel huishoudens.

Het toetsenbord heeft volgens de specificaties een draadloos bereik van tien meter waarmee je je notebook of computer, al dan niet verbonden met de TV, vanaf de bank kunt bedienen. Daarvoor wordt een usb-stickje meegeleverd als receiver dat werkt met Logitech’s propriëtaire techniek Unifying. Het grote ingebouwde touchpad van negen centimeter vervangt een losse muis.

Het Wireless Touch Keyboard K400 White is naar verwachting vanaf september 2013 beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van 39,99 euro.

Deel dit artikel

Lees ook

Black Friday Deals 2022: de beste deals voor je op een rijtje

Black Friday is een periode met aanzienlijk veel techdeals. Het is logisch dat je dan gauw het overzicht kwijtraakt. Gelukkig hebben wij van c't wat l...

Black Friday: Gadget Deals 2022

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan is misschien wel juist nú het moment om een nieuwe smartphone aan te schaffen. Of je nou op zoek bent n...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er