Wit toetsenbord voor de huiskamer

Noud van Kruysbergen
0

Logitech introduceert een speciale witte editie van zijn Wireless Touch Keyboard K400. Dit toetsenbord is speciaal ontworpen voor gebruik in de woonkamer en is nu ook beschikbaar in een witte kleur die volgens het persbericht mooi aansluit bij het hedendaagse interieur in veel huishoudens.

Het toetsenbord heeft volgens de specificaties een draadloos bereik van tien meter waarmee je je notebook of computer, al dan niet verbonden met de TV, vanaf de bank kunt bedienen. Daarvoor wordt een usb-stickje meegeleverd als receiver dat werkt met Logitech’s propriëtaire techniek Unifying. Het grote ingebouwde touchpad van negen centimeter vervangt een losse muis.

Het Wireless Touch Keyboard K400 White is naar verwachting vanaf september 2013 beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van 39,99 euro.

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Acer kondigt maar liefst drie nieuwe gaminglaptops aan

Acer lanceert maar liefst drie nieuwe gaminglaptops. Zo introduceren ze de nieuwe Nitro 14 gaminglaptop met processors uit de AMD Ryzen 8040-serie. Oo...

20 jaar Fritzbox: een blik op zowel het verleden als de toekomst

De rode routers hebben zowel in Duitsland als Nederland een aanzienlijke niche veroverd en hebben een loyale schare fans. We kijken in dit artikel nie...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er