Wit toetsenbord voor de huiskamer

Noud van Kruysbergen
0

Logitech introduceert een speciale witte editie van zijn Wireless Touch Keyboard K400. Dit toetsenbord is speciaal ontworpen voor gebruik in de woonkamer en is nu ook beschikbaar in een witte kleur die volgens het persbericht mooi aansluit bij het hedendaagse interieur in veel huishoudens.

Het toetsenbord heeft volgens de specificaties een draadloos bereik van tien meter waarmee je je notebook of computer, al dan niet verbonden met de TV, vanaf de bank kunt bedienen. Daarvoor wordt een usb-stickje meegeleverd als receiver dat werkt met Logitech’s propriëtaire techniek Unifying. Het grote ingebouwde touchpad van negen centimeter vervangt een losse muis.

Het Wireless Touch Keyboard K400 White is naar verwachting vanaf september 2013 beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van 39,99 euro.

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Laatste kans aanbieding: pak jouw magazine moment met c’t

Kies voor c’t en blijf op de hoogte van de nieuwste IT-ontwikkelingen. Ontdek diepgaande artikelen over onderwerpen die jou interesseren en laat je ui...

Netflix-account delen: omzeilen van het verbod doe je op deze manier

Netflix is begonnen met het aanpakken van mensen die hun Netflix-account delen met anderen. Dit wordt namelijk niet meer geaccepteerd door de streamin...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er