Winnaar nieuwsbrief-actie

Noud van Kruysbergen
0

newsletter-clipart-1De all-in-one-printer Epson EcoTank ET-4500 is gewonnen door Jac van Paassen. We zijn blij dat veel mensen zich voor deze actie hebben ingeschreven voor de maandelijkse nieuwsbrief. De ET-4500 inkjetprinter is bedoeld voor zzp’ers en kleine bedrijven. De inkt komt niet uit cartridges, maar uit ingebouwde tanks.

Een review van de Epsons EcoTank ET-4500 kun je lezen in c’t 12/2015, p.28. Je kunt er 4000 pagina’s mee printen, terwijl de cartridges van vergelijkbare printers niet verder komen dan 200 pagina’s.

Epson EcoTank ET-4500

 

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

Netflix-account delen? Omzeilen van het verbod op delen doe je zo

Netflix is begonnen met het actief aanpakken van gebruikers die hun account delen met anderen. De streamingdienst tolereert deze praktijk niet langer....

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er