Winnaar nieuwsbrief-actie

Noud van Kruysbergen
0

newsletter-clipart-1De all-in-one-printer Epson EcoTank ET-4500 is gewonnen door Jac van Paassen. We zijn blij dat veel mensen zich voor deze actie hebben ingeschreven voor de maandelijkse nieuwsbrief. De ET-4500 inkjetprinter is bedoeld voor zzp’ers en kleine bedrijven. De inkt komt niet uit cartridges, maar uit ingebouwde tanks.

Een review van de Epsons EcoTank ET-4500 kun je lezen in c’t 12/2015, p.28. Je kunt er 4000 pagina’s mee printen, terwijl de cartridges van vergelijkbare printers niet verder komen dan 200 pagina’s.

Epson EcoTank ET-4500

 

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Reserveer nu: De complete gids voor Windows 11

Wil je alles weten over de nieuwe mogelijkheden van Windows 11? In deze herziene speciale editie ontdek je de nieuwste functies.

Gnome 44 release: nieuwe versie maar wel zonder GTK3

Met de release van Gnome 44 is er een nieuwe versie van de gratis Linux-desktopomgeving uitgebracht, waarin belangrijke innovaties zijn doorgevoerd. Z...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er