Winnaar nieuwsbrief-actie

Noud van Kruysbergen
0

newsletter-clipart-1De all-in-one-printer Epson EcoTank ET-4500 is gewonnen door Jac van Paassen. We zijn blij dat veel mensen zich voor deze actie hebben ingeschreven voor de maandelijkse nieuwsbrief. De ET-4500 inkjetprinter is bedoeld voor zzp’ers en kleine bedrijven. De inkt komt niet uit cartridges, maar uit ingebouwde tanks.

Een review van de Epsons EcoTank ET-4500 kun je lezen in c’t 12/2015, p.28. Je kunt er 4000 pagina’s mee printen, terwijl de cartridges van vergelijkbare printers niet verder komen dan 200 pagina’s.

Epson EcoTank ET-4500

 

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Pre-order de nieuwe special: ChatGPT en andere mogelijkheden van AI

Ontdek zelf de kracht van ChatGPT en leer hoe je in een handomdraai teksten over elk onderwerp schrijft en hoe je je eigen teksten beter en mooier kun...

IBC 2023: een samenvatting van de beurs in Amsterdam

Dit jaar vond de jaarlijkse vakbeurs voor consumentenelektronica IFA Berlin plaats van 1 september tot 5 september 2023. Wederom was de redactie van c...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er