Windows 8-tablets te koop vanaf 26 oktober

Redactie
0

Microsoft zal de eerste Surface-tablets vanaf 26 oktober op de markt brengen. Microsoft maakte dit bekend in haar jaarlijkse rapportage aan de Securities and Exchange Commission van de Verenigde Staten. Microsoft meldde al eerder dat de Surface-tablets rond dezelfde tijd als Windows 8 verkrijgbaar zullen zijn, maar tot nu toe bleef een concrete datum uit.

Waarschijnlijk gaat het om de eerste Windows RT-tablets. Deze zijn gebaseerd op de ARM-architectuur en kunnen dus geen x86-programma’s draaien. Drie maanden later moeten de eerste Pro-versies verschijnen, die gebaseerd zijn op de Intel-chipset. Wanneer de tablets in Nederland verkrijgbaar zijn, is nog niet bekend.

Deel dit artikel

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er
Leon Stout
Lezer
Leon Stout

Tja ik heb niets maar dan ook niets met tablets ik vind het meer overgehypete speeltjes die veel te duur zijn. Daarbij krijg je gewoon weer de zoveelste eenheidsworst voorgeschoteld het is stikken of slikken. Deze eenheidsworsten filosofie is eveneens van toepassing op de huidige laptops. Geef mij maar een desktop die kan je tenminste zelf configureren naar eigen behoefte en zit ik niet opgezadeld met allerlei infantiele toeters en bellen die ik niet gebruik maar waar ik wel voor betaal. En het typische is dat de grote menigte maar al te graag die ranzige vette eenheidsworsten kritiekloos blijft slikken.… Lees verder »