Windows 8-tablets te koop vanaf 26 oktober

Redactie
0

Microsoft zal de eerste Surface-tablets vanaf 26 oktober op de markt brengen. Microsoft maakte dit bekend in haar jaarlijkse rapportage aan de Securities and Exchange Commission van de Verenigde Staten. Microsoft meldde al eerder dat de Surface-tablets rond dezelfde tijd als Windows 8 verkrijgbaar zullen zijn, maar tot nu toe bleef een concrete datum uit.

Waarschijnlijk gaat het om de eerste Windows RT-tablets. Deze zijn gebaseerd op de ARM-architectuur en kunnen dus geen x86-programma’s draaien. Drie maanden later moeten de eerste Pro-versies verschijnen, die gebaseerd zijn op de Intel-chipset. Wanneer de tablets in Nederland verkrijgbaar zijn, is nog niet bekend.

Deel dit artikel

Lees ook

KPN inflatiecorrectie 2023: dit is wat je kunt verwachten als KPN-abonnee

Ook KPN komt met een inflatiecorrectie van 2023, net als de Ziggo inflatiecorrectie 2023. Wel beperkt KPN de prijsverhoging tot 6,4 procent in tegenst...

ChatGPT-app nu beschikbaar voor iOS in Nederland & België

Eindelijk is het zover: je kunt nu ChatGPT gebruiken als app op iOS in Nederland en België. De officiële ChatGPT-app is vanaf nu te downloaden op je i...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er
Leon Stout
Lezer
Leon Stout

Tja ik heb niets maar dan ook niets met tablets ik vind het meer overgehypete speeltjes die veel te duur zijn. Daarbij krijg je gewoon weer de zoveelste eenheidsworst voorgeschoteld het is stikken of slikken. Deze eenheidsworsten filosofie is eveneens van toepassing op de huidige laptops. Geef mij maar een desktop die kan je tenminste zelf configureren naar eigen behoefte en zit ik niet opgezadeld met allerlei infantiele toeters en bellen die ik niet gebruik maar waar ik wel voor betaal. En het typische is dat de grote menigte maar al te graag die ranzige vette eenheidsworsten kritiekloos blijft slikken.… Lees verder »