Winactie: win een Sony SRS-XB10 bluetooth speaker

Alieke van Sommeren
0

We hebben weer wat leuks te winnen voor jullie: een Sony SRS-XB10 bluetooth speaker. Ideaal om onderweg van je favoriete muziek te genieten. Lees hieronder meer & hoe je kunt winnen.

De SRS-XB10 is Sony’s kleinste speaker in de ‘Extra Bass’-lijn en inderdaad: daarmee mikt Sony op liefhebbers van dikke beats. Daar is eigenlijk een flinke klankkast voor nodig, maar voor het formaat biedt de XB-10 verrassend veel laag. Ben je op zoek naar stereogeluid, dan kun je een tweede XB10 koppelen en beide speakers in stereomodus zetten.

Koppelen met een smartphone kan naast bluetooth ook via nfc. De XB10 onthoudt tot 8 pairings. Aan de zijkant zit een klepje met daarachter micro-usb (voor laden), audiojack en resetgaatje. Het klepje zit goed geborgd en zorgt samen met de bekleding voor de IPX5-waterbestendigheid. En hij heeft ook een prima uithoudingsvermogen met een accuduur tot 16 uur (!).

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Deze actie is inmiddels afgelopen 🙁

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

KDE Plasma 6: dit is alles wat je moet weten over deze nieuwe versie

Met Plasma 6 heeft het KDE-team zijn bureaubladomgeving gemoderniseerd zonder deze op zijn kop te zetten. Veel veranderingen zijn uitgevoerd aan de ba...

AVM en Huawei leggen geschil bij over wifi-patenten

AVM en Huawei hebben hun geschil over recente wifi-patenten, waar we eerder over hebben geschreven, bijgelegd. Ze zullen de aanpassingen in de firmwar...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er