Winactie: Toshiba Canvio Advance 4TB – inzending gesloten

Alieke van Sommeren
1

De eerste winactie van deze nieuwe week kan je lekker veel storage opleveren. We gaan een Toshiba Canvio-hdd met 4 TB aan storage t.w.v. € 110 weggeven.

Je kunt nooit genoeg storage hebben, toch? De Canvio biedt 4 TB aan opslag in een compact 2,5″-formaat. De schijf is buspowered, dus geen gedoe met adapters: inpluggen en kopiëren / back-uppen maar.

Toshiba Canvio 4 TB

Het 4TB-model is 109 × 78 × 19 mm groot en weegt maar iets meer dan twee ons (210 g). Hij is dus makkelijk mee te nemen, helemaal omdat je ook geen adapter mee hoeft te slepen. Voor de liefhebber zijn de schijven in allerlei kleuren verkrijgbaar.

Meer informatie over de Canvio-Advance-lijn vind je op de site van Toshiba. Voor wie naast de prijs grijpt hier een shoplink: Canvio Advance 4 TB (blauw).

Hoe kun je deze prijs winnen?

Deze winactie is al afgesloten.

Uitgebreide achtergrondinformatie op IT-gebied lees je in c't magazine jul/2021

Deel dit artikel

Lees ook

Zomeractie: korting op c’t magazine abonnement

Verdiep jij je graag in de snelle ontwikkelingen in IT en computers? En wil je diepgang en betrouwbare informatie? Dan is de zomeractie van c’t jou op...

Windows 365 – virtuele werkomgeving in de cloud

Virtuele Windows werkomgevingen met Windows 10 of 11 uit het Azure-datacenter zijn binnenkort te huur onder de naam Windows 365.

Interessant voor jou

1 Praat mee
avatar
  Abonneer  
nieuwsteoudste
Laat het mij weten wanneer er
Rein
Lezer
Rein

back-up op een externe HDD? Dat is een kopie; geen back-up. Het voldoet alleen aan de regels wanneer je er meerdere hebt die zich wisselend op andere locaties bevinden.

Onder een _echte back-up versta ik:

– Veilig – Opslag op een veilige plek
Niet in te zien voor onbevoegden (Versleuteld)
Altijd beschikbaar voor een herstel
– Volledig – Alle unieke gegevens op het systeem
Meerdere versies van de data
– Eenvoudig – Simpel in het gebruik
Dat voorkomt fouten