Winactie: Toshiba Canvio Advance 4TB – inzending gesloten

Alieke van Sommeren
1

De eerste winactie van deze nieuwe week kan je lekker veel storage opleveren. We gaan een Toshiba Canvio-hdd met 4 TB aan storage t.w.v. € 110 weggeven.

Je kunt nooit genoeg storage hebben, toch? De Canvio biedt 4 TB aan opslag in een compact 2,5″-formaat. De schijf is buspowered, dus geen gedoe met adapters: inpluggen en kopiëren / back-uppen maar.

Toshiba Canvio 4 TB

Het 4TB-model is 109 × 78 × 19 mm groot en weegt maar iets meer dan twee ons (210 g). Hij is dus makkelijk mee te nemen, helemaal omdat je ook geen adapter mee hoeft te slepen. Voor de liefhebber zijn de schijven in allerlei kleuren verkrijgbaar.

Meer informatie over de Canvio-Advance-lijn vind je op de site van Toshiba. Voor wie naast de prijs grijpt hier een shoplink: Canvio Advance 4 TB (blauw).

Hoe kun je deze prijs winnen?

Deze winactie is al afgesloten.

Uitgebreide achtergrondinformatie op IT-gebied lees je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

1 Praat mee
avatar
  Abonneer  
nieuwsteoudste
Laat het mij weten wanneer er
Rein
Lezer
Rein

back-up op een externe HDD? Dat is een kopie; geen back-up. Het voldoet alleen aan de regels wanneer je er meerdere hebt die zich wisselend op andere locaties bevinden.

Onder een _echte back-up versta ik:

– Veilig – Opslag op een veilige plek
Niet in te zien voor onbevoegden (Versleuteld)
Altijd beschikbaar voor een herstel
– Volledig – Alle unieke gegevens op het systeem
Meerdere versies van de data
– Eenvoudig – Simpel in het gebruik
Dat voorkomt fouten