Winactie: Toshiba Canvio Advance 4TB – inzending gesloten

Alieke van Sommeren
1

De eerste winactie van deze nieuwe week kan je lekker veel storage opleveren. We gaan een Toshiba Canvio-hdd met 4 TB aan storage t.w.v. € 110 weggeven.

Je kunt nooit genoeg storage hebben, toch? De Canvio biedt 4 TB aan opslag in een compact 2,5″-formaat. De schijf is buspowered, dus geen gedoe met adapters: inpluggen en kopiëren / back-uppen maar.

Toshiba Canvio 4 TB

Het 4TB-model is 109 × 78 × 19 mm groot en weegt maar iets meer dan twee ons (210 g). Hij is dus makkelijk mee te nemen, helemaal omdat je ook geen adapter mee hoeft te slepen. Voor de liefhebber zijn de schijven in allerlei kleuren verkrijgbaar.

Meer informatie over de Canvio-Advance-lijn vind je op de site van Toshiba. Voor wie naast de prijs grijpt hier een shoplink: Canvio Advance 4 TB (blauw).

Hoe kun je deze prijs winnen?

Deze winactie is al afgesloten.

Uitgebreide achtergrondinformatie op IT-gebied lees je in c't magazine 10/2023

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Pre-order de nieuwe special: ChatGPT en andere mogelijkheden van AI

Ontdek zelf de kracht van ChatGPT en leer hoe je in een handomdraai teksten over elk onderwerp schrijft en hoe je je eigen teksten beter en mooier kun...

IBC 2023: een samenvatting van de beurs in Amsterdam

Dit jaar vond de jaarlijkse vakbeurs voor consumentenelektronica IFA Berlin plaats van 1 september tot 5 september 2023. Wederom was de redactie van c...

Interessant voor jou

1 Praat mee
avatar
  Abonneer  
nieuwsteoudste
Laat het mij weten wanneer er
Rein
Lezer
Rein

back-up op een externe HDD? Dat is een kopie; geen back-up. Het voldoet alleen aan de regels wanneer je er meerdere hebt die zich wisselend op andere locaties bevinden.

Onder een _echte back-up versta ik:

– Veilig – Opslag op een veilige plek
Niet in te zien voor onbevoegden (Versleuteld)
Altijd beschikbaar voor een herstel
– Volledig – Alle unieke gegevens op het systeem
Meerdere versies van de data
– Eenvoudig – Simpel in het gebruik
Dat voorkomt fouten