Winactie: win een Logitech Craft of Razer Huntsman Elite

Alieke van Sommeren
0

In ons laatste nummer van 2018 bespreken we vanaf pagina 48 een ruim dozijn toetsenborden. De oplettende lezer spot aan het eind van het artikel (of onze Twitter-feed..of je leest sowieso braaf regelmatig onze website) dat we dankzij Logitech & Razer onze lezers kans kunnen laten maken op een Logitech Craft en Razer Huntsman Elite.

Hoe maak je kans

De vraag die we aan je stellen is welk pluspunt van een van beide toetsenborden de doorslag gaf voor je keuze. Uiteraard mag je daarnaast nog meer tekst kwijt met lovende woorden over de potentiële nieuwe aanwinst voor op je bureau. Als je daar nog wat rijm in stopt zou dat wel eens een doorslaggevende factor voor je winkans kunnen zijn 😉

Via het onderstaande formulier stuur je het antwoord onze kant op. Insturen kan tot uiterlijk vrijdag 30 november 12:00. Zo zorgen we dat het toetsenbord met een beetje geluk nog voor Sinterklaas bij je op de mat valt. Succes!

Deze actie is afgelopen.

 

 

Deel dit artikel

Lees ook

Asrock barebones voor AMD Renoir-apu’s en Intel Comet Lake

Asrock heeft twee nieuwe barebones aangekondigd. De DeskMini X300 is geschikt voor AMD's Renoir-apu's en de DeskMini H470 is bedoeld voor Intel Comet ...

Officepakket LibreOffice 7.0: Grafische bibliotheek Skia komt eraan

Twee jaar na de laatste grote versie verhoogt LibreOffice het versienummer naar 7.0 en biedt het Vulkan-rendering via de bibliotheek Skia.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er